אני כל שנה אומר לאשתי, בשביל מה לבזבז כל כך הרבה זמן ואנרגיות על משלוח מנות. אפשר לצאת י"ח במשלוח 2 מנות לפי הדין (2 מאכלים וכו')
ולכל מי שאנחנו רוצים לשלוח משלוח מנות בשביל לכבד אותו, לפרגן לו להשלים או כי אין ברירה ושנה שעברה הוא הביא משלוח מושקע - פשוט לכתוב מכתב יפה, לצרף אליו 100 שקל - הם יהיו מרוצים עד הגג...
וואו אין עליך תודה!בבקשה
שחור לבן ונגיעות של אדוםבאיזה צבעים?
שנה שעברה, הילדים שלי התחפשות לאפרוחים, עשיתי משלוח מנות בצבע צהוב, אם את רוצה תמונות אני אעלהלמי יש רעיון למשלוח מנות תחפושת של אפרוח???
עד חצי המלכות... כמו שכתבו כאןאשמח אם למשהיא יש רעיון מה לשים במשלוח מנות שקשור למלכות
הבת שלי מתחפשת לנסיכה ואני רוצה לרשום בברכה של המשלוח מנות:
מנסיכה של בית מלכות...
משקה תפוזים טבעי, עוגת תפוז, סוכריות תפוז ומסחטה פשוטהמה את שמה במשלוח של ה"הדר"....?
האמת היא שגם אני חשבתי ללכת על הרעיון הזהמשקה תפוזים טבעי, עוגת תפוז, סוכריות תפוז ומסחטה פשוטה
הכל בגווני כתום\צהוב.
היי
@עיצובים2
אני מחפשת את שתי הילדים למיקי מאוס
אשמח למשהו עם הסרט הגדול בצבעים שחור אדום ונקודות לבנות בצורת ריבוע 10*10
תודה ענקית!!!!
עוגה קנויה או שאת מכינה? אני מצאתי בינתיים רק ופלים לימון...בקבוק תפוזינה...האמת היא שגם אני חשבתי ללכת על הרעיון הזה
רק שלא מצאתי מסחטה זולה...
מה שעשיתי בסוף קניתי סוכריות לימון, מירנדה(רחוק מתפוזים טבעיים, אבל בכל זאת מזכיר תפוז), עוגת תפוזים , כוס ו-2 קשים וזהו..
מקווה שיראה מלא..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: