לגמרי..כל הודעה נוספת משאירה אותי נפעמת מול הנדיבות והטוב לב הנשפכים....
אין דברים כאלה!
לגמרי..כל הודעה נוספת משאירה אותי נפעמת מול הנדיבות והטוב לב הנשפכים....
אין דברים כאלה!
ראיתי בבני ברק ברחוב קוטלר יש חנות של פלסטיקים (ליד חנות ירקות) יש שם בחוץ סלסלאות 3 ב10אמרו לי לחפש במקס סטוק
אני אחפש מקווה למצוא בזול.
זה נראה לי סיפור די יקר.
אבל מושקע ויפה.
משלוח מנות על קפיציםתנו רעיונות למשלוח מנות בני מתחפש לנחמ'ש (הבני ברקים בטוח יודעים מיהו) ואני רוצה משהו שקשור
בכל חנות חד פעמייודעות איפה ניתן להשיג קשים אדום-לבן כמו במשלוח השוקו?
לפי מה שידוע לי פעם ראשונה בכלי זכוכית לא צריך לטבול...משלוח מנות שוקו, נראה לכם יכול "ללכת" בבקבוקים חד פעמיים?
או שזה יראה עלוב?
לא בא לי לטבול בקבוקי זכוכית.
אבל זה תלוי כל אחד לפי מי הפוסק שלו...לפי מה שידוע לי פעם ראשונה בכלי זכוכית לא צריך לטבול...
@עיצובים2הכנתי לך- לא יפה כמו המקור, אבל גם נחמד... בשילוב עם סרט אדום זה יראה יפה!
גודל 4*4צפה בקובץ המצורף 328208
אם לא אכפת לך קצת יותר הסבר מה זה אילוס?כל פידיאף אפשר לפתוח באילוס'
אם לא אכפת לך קצת יותר הסבר מה זה אילוס?
יש מצב לעיצוב של "פורים שמח" בגווני סגול ..
אמור להתלבש על כוס מילקשייק גדולה ..
נגיד כמו בקבוק קולה קטן ..
מקווה שלא חוצפה מצידי לבקש..
מליון תודות !!!
לפי מה שידוע לי פעם ראשונה בכלי זכוכית לא צריך לטבול...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: