אני קניתי את זה היום בבזאר ברחוב לבוש מרדכי פינת חגי בבזאר..אמרו לי לחפש במקס סטוק
אני אחפש מקווה למצוא בזול.
זה נראה לי סיפור די יקר.
אבל מושקע ויפה.
זה עולה 6.90 ליחידה
אני קניתי את זה היום בבזאר ברחוב לבוש מרדכי פינת חגי בבזאר..אמרו לי לחפש במקס סטוק
אני אחפש מקווה למצוא בזול.
זה נראה לי סיפור די יקר.
אבל מושקע ויפה.
ממש מרגש לראות את הנכונות שלך לעזור!!!!!!!מי שאין לה ידע בגרפיקה ורוצה גרפיקה נחמדה לפורים,
שתעלה לכאן את בקשתה (למשל "קולהברכות/מקולה לב", מיץ תותים או כל דבר אחר...) ואעלה בעז"ה..
כמובן שמתבקש שתשתמשו בזה ולא סתם כי מתחשק לכם שיהיה לאוסף...
(אפשר גם לפרטי/למייל)
אני קניתי את זה היום בבזאר ברחוב לבוש מרדכי פינת חגי בבזאר..
זה עולה 6.90 ליחידה
לא יודעת אם זה קשור לכאן, אבל רק מעלה כיוון למחשבה-
משלוח מנות לאחים שבבית.
בשנים האחרונות ראיתי דגש מיוחד להתייחס לאחי בחורי הישיבה.
בעוד האחיות מקבלות משלוחי מנות מחברות, הם עסוקים בד"כ באיסוף כספים ושמחת פורים. את משלוח המנות הם מקיימים בד"כ בישיבה (לפני הנסיעה) ומחליפים ופלים ולחמית (בערך) עם חבר. זו ההזדמנות לפנק את לומדי התורה. זה יכול להיות עוגה או אפילו חטיף/ שוקולד אהוב עליו. משהו ארוז במיוחד בשבילם (לכל אחד בנפרד, כמובןמומלץ לצרף כמה מילים חמות, או לפחות פניה אישית (ליעקב, פורים שמח, מ...)
הפרצוף המופתע והחיוך החם כשהם רואים את המשלוח- שווה את זה (מה, חשבת עלי? הכנת במיוחד בשבילי? כן. זכרתי אותך. זה נותן המון...). מנסיון!
יש מצב שאת שולחת לי במייל את הקבצים של המשלוח עם הקפה.משתפת במשלוחי המנות שהכנתי לשכנים בשנתיים האחרונות
משנה שעברה:
התמונה מסבירה את הכל!
קצר מחמאות בלי סוף.
הרעיון היה של משהי שהעלתה כאן ואני לא זוכרת מי אז לצערי אין לי אפשרות לתת קרדיט.
המתכון של ספלי קפה אכילים (קרדיט להעני בקר)
בחיים לא קיבלתי פידבק על משלוח מנות כמו על זה למרות שאני תמיד משקיעה באיכות בעיצוב וברעיון.
בתמונה: שקית הנייר שעליה ההדפסה, וכל הפריטים ארוזים או מודבקים עם ההקשר שלהם, כמובן הכל היה בתוך שקית הנייר.
צפה בקובץ המצורף 312923
המשלוח של לפני שנתיים היה בנושא נגינה כי כל החבריה שלי התחפשו לנגנים.
לצערי אין לי תמונה של הכל ארוז יחד.
כאן זה רק צילום של ערימות הפריטים לפני האריזה בשקית צלופן.
מימין לשמאל: קופסא עגולה שקופה עם עוגת שכבות משובחת שעליה 2 גליליות (מעין תוף). לידה אריזת אצבעות שוקולד בעיצוב של אצבעות שוקולד כקלידים.
ולבסוף בקבוק יין לבן. עם מדבקה בצורת כינור.
ואחרון זה הסוגרים מבריסטול שסגרו היטב את שקית הצלופן. (רעיון מאוד פרקטי ואסטטי לארוז שקיות צלופן)
על הכל היה פסוקים מתאימים, כבר לא זוכרת אני יכולה לבדוק בקבצים...
צפה בקובץ המצורף 312922
ילדי מתחפשים ללורדים (רוזנים) אנגליים.
אשמח לרעיון למשלוח מנות.
רבע ליטר ו......אין עלייך!!!!!!!!באיזה גודל? ליטר וחצי, חצי ליטר או רבע ליטר?
רבע ליטר ו......אין עלייך!!!!!!!!
מצאנו ב'יש חסד' ברח' שלמה המלך בבני ברק.אני קניתי את זה היום בבזאר ברחוב לבוש מרדכי פינת חגי בבזאר..
זה עולה 6.90 ליחידה
את מאוד מאוד צודקת ויפה שהעלת את הרעיון.לא יודעת אם זה קשור לכאן, אבל רק מעלה כיוון למחשבה-
משלוח מנות לאחים שבבית.
בשנים האחרונות ראיתי דגש מיוחד להתייחס לאחי בחורי הישיבה.
בעוד האחיות מקבלות משלוחי מנות מחברות, הם עסוקים בד"כ באיסוף כספים ושמחת פורים. את משלוח המנות הם מקיימים בד"כ בישיבה (לפני הנסיעה) ומחליפים ופלים ולחמית (בערך) עם חבר. זו ההזדמנות לפנק את לומדי התורה. זה יכול להיות עוגה או אפילו חטיף/ שוקולד אהוב עליו. משהו ארוז במיוחד בשבילם (לכל אחד בנפרד, כמובןמומלץ לצרף כמה מילים חמות, או לפחות פניה אישית (ליעקב, פורים שמח, מ...)
הפרצוף המופתע והחיוך החם כשהם רואים את המשלוח- שווה את זה (מה, חשבת עלי? הכנת במיוחד בשבילי? כן. זכרתי אותך. זה נותן המון...). מנסיון!
מצ"ב 2 קבצים לשימושכם האישי...
אשמח אם הקרדיט יישאר.. הגודל: 10*20
הצבעים בקובץ ה-PDF הרבה יותר יפים.
שווה להוריד.
צפה בקובץ המצורף 328146 צפה בקובץ המצורף 328148
@עיצובים2
מגיע לך שאפו ענננננננננק.
העלתי הכל.. חוץ מהחצי ליטר שאין לי את המידות שלו..
יצא לך מושלם!!! אין עלייך!!
ו..סורי שאני חופרת אבל את יכולה לעשות גם את ההדפסה שעל השוקלד
תודה!!!!!!!!!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: