N
neomy21
אורח
http://free.magneta.co.il/ref/FU11054839מחפשת מה לשלוח להורים ,סבתות עם תמונה של התינוק -לא מיוחד ובתקציב אברכי ...
http://free.magneta.co.il/ref/FU11054839מחפשת מה לשלוח להורים ,סבתות עם תמונה של התינוק -לא מיוחד ובתקציב אברכי ...
לא חייב להשתגע ולרדוף אחרי הדפסה על מגנט לכל האורך...מדביקים על מגנט???? איפה???
עיצובים2
עוד פעם - אין מילים על הכלללל
משום מה אני לא מצליחה להוריד את התוויות
את מסכימה אולי לשלוח אותן למייל האישי שלי?
[EMAIL]<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
[/EMAIL]תודה ענקית!
אולי מישהו כאן יכול להכין לכל המשתמשים כאן קובץ עם פתק יפה למשלוחי מנות?
אבל זה נשאר סגול?לי יש את המתכון הזה בתוספת חצי בקבוק של תות בננה
יוצא נקטר מיוחד וטעים!!!
ואני לא אוהבת לא תות בננה ולא אוכמניות! אבל הנקטר הזה ממכר
שחור לבן? צבעוני? באיזה גודל? מרובע? מלבן?
לא
את האדום
הרגיל
אין מילים!
נשאר סגול בהיר ויפהאבל זה נשאר סגול?
הקטע הוא שאני צריכה משקה בצבע סגול... בגלל זה הציעו לי את האוכמניות...
אני מקווה שהמשקה שאמרו לי יצא טעים כי אני אישית לא אוהבת אוכמניות ולא רוצה ששכנים יגעלו.
היה מי שהעלה רעיון לכיתוב למשלוח מנות, משהו על עם סגולה...מה את שמה בסגול ? אני גם צריכה
עיצובים המדהימה
גם אני אשמח לשהוא נחמד לזרעינו וכספנו ירבה כחול
מליון תודות
זה לא היה אני קודם...שאלתי אותך באיזה גודל?
צבע כחול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: