את מתכוונת בתור השקעה של הנכס?בהחלט
למה לא?
מה היתה ההסתיגות שלו?
התכוונתי לריביות משכנתאאת מתכוונת בתור השקעה של הנכס?
אם כן זה פחת ולא הוצאה שוטפת
הצימרים בבעלותך הפרטית או תחת חברה בע"מ? איך זה רשום בטאבו?אני אסביר את המורכבות
המשכנתא רשומה על שמי ולא על שם החברה , אבל זה כן משכנתא עיסקית בבנק
מישהו מכיר רואה חשבון שיכול לעזור לי?
תודה רבה
ומי משלם את תשלומי המשכנתא והריביותה
הצימרים בבעלותך הפרטית או תחת חברה בע"מ? איך זה רשום בטאבו?
הצימרים מופעלים בחברה בע"מ או שאת מדווחת על הכנסות? (עוסק מורשה)
כוונתך נכס להשקעה ולא דירת מגורים, כן? אם כך,מתעניינת גם בנושא, אבל התבלבלתי, לסיכום -
אם אני קונה דירה על שם חברה בע"מ והמשכנתא על שמה, על כל המשכנתא מוכרת כהוצאות? או רק ריביות?
ואם היא קנויה על שם עסק מורשה, אותה שאלה,
ואם כבר אתם עונים, אז משכנתא עסקית היא רביות פחות טובות או לא שונה ממשכנתא פשוטה?
אגב,@chala את המס על הצימרים, מס הכנסה, את משלמת רק על הרווחים או על כל ההכנסות (כמו שבמכולת אני משלם על העגבניות מס 17% על כל הקניה לא רק על הריווח של המוכר),?
את יכולה לראות בלוח סילוקין של ההלאוה כמה סה"ככמה בערך מסך החזר המשכנתא כל חודש הוא הריביות,
לדוג' אני מחזיר כל חודש 10000 שח, כמה מתוכם הם ריביות וכמה קרן?
שנית, אם העסק שלי קונה דירה, ברשות המיסים הדירה רשומה על שמי, או על שם העסק, (לצורך קבלת סיוע בשכר דירה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: