שדרוג:
כמו שהציעו, לחיצה על [ מפעילה את קוד הקסם, לחיצה על ] מפסיקה, ומשם והלאה ממשיכים להקליד רגיל
למשל התשובה שלום
אז מקלידים [שלום] השקר וכו' והתשובה שתופיע: שלום
שבת שלום...
אני לא מכיר באג כזהיש לו באג עכשיו, כשלא שמים '[' הוא כותב כמה משפטים בו זמנית ורק בסוף בוחר איזה מהם להשאיר
לפני מעל עשר שנים הסתובב קובץ HTML במשפחה שלי עם אותו רעיון של מישהו שעשה את זה כחלק מהלימודים שלו.מדהים מדהים מדהים, נרשמה התלהבות רבה בקרב בני המשפחה
של מי הרעיון בעצם? אם זה רעיון ישן מעניין למה לא היה מוכר עד היום
הסתדר, תודה!אני לא מכיר באג כזה
תנסה לרענן או למחוק מטמון (לא נראה לי שקשור אבל תנסה)
צריך לשחק אותה תמימים...
לא כל כך הבנתי למה את לא כותבת כלום? סתומרת לא כ"כ הבנתי על מה את מדברתהצעת שדרוג:
להוסיף כמה מילים במשפט,או להפוך את זה לטקסט כי אח שלי מסתכל עלי בחשדנות ואומר לי " את לא כותבת כלום." ואז כמעט נופל לו האסימון והוא שואל אותי אם אני משתפת איתו פעולה
לפעמים התשובה יותר ארוכה מהמשפט "נביא השקר האם תוכל לענות לי?"צריך לשחק אותה תמימים...
לא כל כך הבנתי למה את לא כותבת כלום? סתומרת לא כ"כ הבנתי על מה את מדברת
תשתדלו לקצר בתשובות...לפעמים התשובה יותר ארוכה מהמשפט "נביא השקר האם תוכל לענות לי?"
אני ממשיכה להקליד את התשובה ואח שלי רואה אותי מקלידה ואומר לי שאני לא כותבת כלום (הייתי אמורה להפסיק כי בעצם אני אמורה לכתוב רק "נביא השקר האם תוכל לענות לי?" וזה נראה מוזר...
אם יש עוד איזה משפטון או אפילו כמה מילים אז אין את הבעיה (וכמובן לא צריך להגזים עם תשובה ארוכה מדי, התה רק עוד 2 מילים אבל הוא שם לב....)
הוארך טיפה, מקווה שמספיקלפעמים התשובה יותר ארוכה מהמשפט "נביא השקר האם תוכל לענות לי?"
אני ממשיכה להקליד את התשובה ואח שלי רואה אותי מקלידה ואומר לי שאני לא כותבת כלום (הייתי אמורה להפסיק כי בעצם אני אמורה לכתוב רק "נביא השקר האם תוכל לענות לי?" וזה נראה מוזר...
אם יש עוד איזה משפטון או אפילו כמה מילים אז אין את הבעיה (וכמובן לא צריך להגזים עם תשובה ארוכה מדי, התה רק עוד 2 מילים אבל הוא שם לב....)
בנתיים זה מה שנוסףמבקש את עזרתכם ברעיונות
צפה בקובץ המצורף 1692483
הסבר:
בשביל גיוון התשובות, הוא לוקח קטע משורה אחת, קטע משורה שניה וקטע משורה שלישית ומחבר אותם. מה שיוצר המון תשובות
אשמח לקבל רעיונות שלכם לכל השורות. (צריך משהו שיתחבר בכל סוג של שילוב)
לא תמיד זה יוצא משפט נכון תקנית....מבקש את עזרתכם ברעיונות
צפה בקובץ המצורף 1692483
הסבר:
בשביל גיוון התשובות, הוא לוקח קטע משורה אחת, קטע משורה שניה וקטע משורה שלישית ומחבר אותם. מה שיוצר המון תשובות
אשמח לקבל רעיונות שלכם לכל השורות. (צריך משהו שיתחבר בכל סוג של שילוב)
חחחלא תמיד זה יוצא משפט נכון תקנית....
צפה בקובץ המצורף 1692809
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: