יש משהו למחשב ווינדוס 10 של 64 ביט-מבלי להשתמש בדוס-זה לא עובד לי בדיוק...
יש במסע אל העבראת המשחק "בונוס" יש למישו?
חחלמי שהיה מתוסכל מסופפלקס, יש שם קובץ אחד שבו המחשב רושם איזה שלבים כבר עברו, ואותם הוא פותח. אפשר להיכנס לקובץ ולהוסיף סימנים כאלה כמה שרוצים ואז כל השלבים נפתחים.
אם את צריכה עזרה מפורטת, את יכולה לפנות אליי כאן או באישי, ובל"נ אשתדל לעזור.יש למישהו קישור לתוכנת דוס המדוברת?
אולי לא התקנתי משהו נכון
מישהו זוכר משחק משהו עם ארגזים ומעלית? שצריך לדחוף את הארגזים?
זוכרת ממש במעומעם...
איך מפעילים את סקובן אני לא לוחץ על יישום ולא מפעיל ליראיתי כאן שמבקשים את בונוס, סגירת שטחים, יש את הכל ועוד הרבה הרבה משחקים כאן בפורום זמין להורדה באשכול שהזכרתי למעלה.
https://www.prog.co.il/threads/המשחק-הישן.175677/
את המשחק סוקובן העליתי כאן באשכול למעלה.
https://www.prog.co.il/threads/משחקי-מחשב-מימי-הביניים.398343/page-2#post-5928110
נ. ב. חידה: כתוב לי שם ש-35 פעמים הורידו את הסוקובן, וקיבלתי רק 3 לייקים, איך זה יכול להיות?
אפשר את הקישור?היה באשכול שם אחד שהעביר הרבה משחקים לדרייב אבל זה נחסם
בעיה מפורסמתנ. ב. חידה: כתוב לי שם ש-35 פעמים הורידו את הסוקובן, וקיבלתי רק 3 לייקים, איך זה יכול להיות?
אפשר את הקישור?
אחרי ההודעה הזו יש לו עוד כמה הודעות עם קישורים לדרייב אבל חסומים אשמח אם מישהו/י יוכל להוריד.
כן. עובד על זה..@תודה רבה! יש לך איך להוריד?
אין כמוך!!!כן. עובד על זה..
אתה יכול להדביק לכאן את הקישורים?אחרי ההודעה הזו יש לו עוד כמה הודעות עם קישורים לדרייב אבל חסומים אשמח אם מישהו/י יוכל להוריד.
זה אותו קישור שיש כבר בהודעה למעלה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: