לא נותן לי את האופציה הזאת.צריך לחלץ אותם, ע''י לחיצה על עכבר ימני, ושם מופיעה האפשרות לחלץ, בהצלחה
לא נותן לי את האופציה הזאת.צריך לחלץ אותם, ע''י לחיצה על עכבר ימני, ושם מופיעה האפשרות לחלץ, בהצלחה
חילצת פעם קובץ?לא נותן לי את האופציה הזאת.
אףפעם לא הסתדרתי עם זה......חילצת פעם קובץ?
צריך להוריד את שני התוכנות לחלץ אותם וכך למשוך את הדייב >>>
מקווה שהצלחתי לעזור
אני מצרף שני קבצים יש לחלץ אותם, ולמשוך את DAVE מעל ה DOSBox 0.74 ואז זה יפתח בהצלחה (מקווה שהסברתי טוב, מצאתי את זה באחד האשכולות הישנים בפרוג).
קוראים לזה sokobanמישהו זוכר משחק משהו עם ארגזים ומעלית? שצריך לדחוף את הארגזים?
זוכרת ממש במעומעם...
נתקע לי משום מה.חברים. כל המשחקים שהזכרתם כאן, נמצאים באשכול המשחק הישן.
הנה הקישור
https://www.prog.co.il/threads/המשחק-הישן.175677/
קוראים לזה sokoban
מעניין. אצלי זה עובר מצוין. אולי זה קשור למתקפת הבאגים שנחתה על הפורום ביממה האחרונה.נתקע לי משום מה.
יש קישור לסגירת שטחים? ( בחיים לא הצלחתי לעבור את מסך 15, אולי לגיל המתקדם תקווה?)
נכון, אבל לא הצלחתי אותו, מה לעשות? לא נכלל בין כל הכישורים שלי בילדות, באסה!שלב 15 הוא האחרון במשחק.....
אז קבלו את תגלית העשור: אם עושים רמה 2 ופעמיים כל מסך יש מסך 16!נכון, אבל לא הצלחתי אותו, מה לעשות? לא נכלל בין כל הכישורים שלי בילדות, באסה!
אחד המשחקים היפיםמישהו זוכר משחק משהו עם ארגזים ומעלית? שצריך לדחוף את הארגזים?
זוכרת ממש במעומעם...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: