העלו פה באשכול אחרהיה פעם משחק חשיבה למחשב, שיש לוח בצורת כוורת גדולה, והשחקן והמחשב לסירוגין שמים עיגולים, וכל התאים שמסביב נהפכים להיות כמו העיגול ששמנו עכשיו (קצת דומה לרברסי).
מישהו יכול להעלות את פקמן?????
מישהו מכיר? יכול להעלות?
העלו פה באשכול אחרהיה פעם משחק חשיבה למחשב, שיש לוח בצורת כוורת גדולה, והשחקן והמחשב לסירוגין שמים עיגולים, וכל התאים שמסביב נהפכים להיות כמו העיגול ששמנו עכשיו (קצת דומה לרברסי).
מישהו יכול להעלות את פקמן?????
מישהו מכיר? יכול להעלות?
אשמח לקבלת הוראות איך להפעיל את המשחק.העלו פה באשכול אחר
אני העליתי את זה שם....העלו פה באשכול אחר
לא התכוונתי לקחת את הקרדיט ,פשוט לא היה לי כח לחפש ,תודה רבה .אני העליתי את זה שם....
אשמח להוראות הפעלה.סגירת שטחים סוג אחר ,יותר מוצלח
https://send.magicode.me/send-file/file/bf179ff92b1225953435e648e05cb1e2b1b55c50/view
תחלצי עם winrarזה מה שעלה לי לאחר ההורדה:
צפה בקובץ המצורף 625745
אפשר להעלות שוב?סגירת שטחים סוג אחר ,יותר מוצלח
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: