שיווק פרוייקטים
משתמש חדש
דחוף דחוף מי שיכול לעזור לי איך משיגים את המשחות הללו
דחוף דחוף מי שיכול לעזור לי איך משיגים את המשחות הללו
לדברי @DvoraVidman זה ממש לא טבעימשחה מצויינת
הבת שלי סובלת מאטופיק דרמטיטיס, רכשתי דרך האתר את המשחה של ד"ר ולדמן (יש שם כמה משחות, אני השתמשתי במשחה עם האריזה הירוקה)
ועזר לה ממש מהר
דרך אגב המשחה 100% טבעית
את המשחות החדשות אני לא מכירה.לדברי @DvoraVidman זה ממש לא טבעי
ואני מצטט "המשחה של ד"ר ולדמן מצוינת אבל בהחלט לא טבעית.דומה לזו של ד"ר אביקם הראל.ערבוב שלוש משחות סטרואידים אנטיביוטיקה ופרפין לדילול."
אפשר לראות כאן נושא חם אטופיק דרמטיטיס בימים יבשים ונוראיים אלו - הצילו!! את התגובות
אני אישית לא הייתי נוגע שבעתי מכל מיני משחות עם הבטחות שווא של כל מיני נוכלים
בהצלחה ורפואה שלמה
אני אישית התקשרתי למספר של המרפאה ושאלתי על הרשיון והתקן והפקיד גמגם לי בטלפון שיש להם משהו אירופאי אבל לא ישראליבאתר כתוב מפורש שהמשחה 100% טבעי
עם רשיון של משרד הבריאות
וגם נבדק לעור רגיש
מציע שתסתכל באתר מה כתוב בצורה רשמית - ולא מה אנשים כותבים בלי ידיעה
לבת שלי זה ממש עזר, הכל עבר מאד מהר
ולא הצטרכנו להגיע למשחות רפואיות, ב"ה..
מכל הסבל, יש משהו שכן עזר?לדברי @DvoraVidman זה ממש לא טבעי
ואני מצטט "המשחה של ד"ר ולדמן מצוינת אבל בהחלט לא טבעית.דומה לזו של ד"ר אביקם הראל.ערבוב שלוש משחות סטרואידים אנטיביוטיקה ופרפין לדילול."
אפשר לראות כאן נושא חם אטופיק דרמטיטיס בימים יבשים ונוראיים אלו - הצילו!! את התגובות
אני אישית לא הייתי נוגע שבעתי מכל מיני משחות עם הבטחות שווא של כל מיני נוכלים
בהצלחה ורפואה שלמה
צודק התבלבלתי כתוב תחליב גוף שבגדול זה כמו קרם לחותעל המוצר שאני רכשתי כתוב במפורש ברשיון משרד הבריאות
קיבלתי תחליב גוף - לא תחליב רחצה
ומאד מאד עזר
לא מכיר את כל הפוליטיקה בתחום
תכלס הבת שלי סבלה והמשחה עזרה לה יותר מכל משחה אחרת
עדיין נשאר לי ממנו, וכשמידי פעם מתחיל הגרד אני מורח בוקר וערב,
וב"ה עובר (עד לפעם הבאה)
האובססיה שלי בזה נובעת מזה שכבר נעקצתי ע"י רופאים הומאופתים למיניהם (שמם הוזכר כאן לאחרונה ) שגרמו לי נזקים גדולים לעור ואפילו אין לי את מי לתבוע כי כמובן הכל בשחורלא מבין את האובססיה שלך לענין, תבדוק באתר של משרד הבריאות
(שמעתי גם שיש לד"ר ולדמן פטנט רשום על משחה, אבל את זה כבר תצטרך לבדוק לבד)
כדי שתהיה רגוע, מצרף לך תמונות
אם אתה סובל מעור מגורה, מציע לך לנסות את המשחה, ורק אח"כ להגיב
קראתי את כל תגובותיך.עשיתי בדיקה קטנה ויצא לי כך
התחליב גוף באמת באישור משרד הבריאות (למה זה לא כתוב באתר ... לא יודע) האמת שזה דיי חדש לפי מה שכתוב באתר של משרד הבריאות זה אישור מ- 11/23 מה היה לפני זה לא יודע
לגבי הפטנט זה באמת מוזר כי במשרד של הד"ר מתגאים בזה שיש להם פטנט מזמן ממה שדיברתי איתם פעם
ובאתר של הפטנטים כתוב שזה פטנט ממש חדש 09/24 וזה בכלל על משחה חדשה לטיפול באטופיק אז זה ודאי לא קשור לתחליב
אני מעלה צילומי מסך לתועלת הציבור לגבי האישור של משרד הבריאות אני באמת מקווה שזה זה זה היחיד שמצאתי
וזה הקישורים אישור משרד הבריאות רשות הפטנטים
צפה בקובץ המצורף 1765091צפה בקובץ המצורף 1765107
מי שנכווה ברותחין.....לא מבין את האובססיה שלך לענין, תבדוק באתר של משרד הבריאות
(שמעתי גם שיש לד"ר ולדמן פטנט רשום על משחה, אבל את זה כבר תצטרך לבדוק לבד)
כדי שתהיה רגוע, מצרף לך תמונות
אם אתה סובל מעור מגורה, מציע לך לנסות את המשחה, ורק אח"כ להגיב
גם זמיר היה.במקומך, הייתי מוחק את כל התגובות, ומתנצל.
לא מכיר את הד"ר, אבל מחבר שקנה את המשחה, וטוען שזה משהו מאד ייחוד שלא היה עד היום, מתרשם שזה כנראה יותר טוב מאחרים.
ב. ד"ר ולדמן אינו רופא טבעי, הוא רופא עור שמקבל בקופות חולים רשמיות.
בהצלחה רבה.
וכל טוב
לא הבנתי כלום לדעתך יש אישור או לא על הבקבוק רשום שכן וגם באתר וזה אישור מ-11/23קראתי את כל תגובותיך.
תן לי לתקצר.
קודם הכל לא, לא, לאאחרי זה כן אבל.. יש אישור ארופאי לא ישראלי.
באותו יום, בעצם יש ישראלי אבל זה חדש.
במקומך, הייתי מוחק את כל התגובות, ומתנצל.
לא מכיר את הד"ר, אבל מחבר שקנה את המשחה, וטוען שזה משהו מאד ייחוד שלא היה עד היום, מתרשם שזה כנראה יותר טוב מאחרים.
ב. ד"ר ולדמן אינו רופא טבעי, הוא רופא עור שמקבל בקופות חולים רשמיות.
בהצלחה רבה.
וכל טוב
כןגם זמיר היה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: