אם יום אחד תפתח עסק , ידעו בדיוק ממתי התחלת להעלים - לא מחייב שיבואו ויבדקו אבל הסיכון קיים, וגם בלי לפתוח עסק הם תמיד יכולים לשמוע עליך ולבוא ולחטט לחפש אותך ולמצוא אותךאני שואל כי בכל החברות סליקה צריך להציג תעודת עוסק וכד'
והם לא מבקשים כלום
אם יום אחד תפתח עסק , ידעו בדיוק ממתי התחלת להעלים - לא מחייב שיבואו ויבדקו אבל הסיכון קיים, וגם בלי לפתוח עסק הם תמיד יכולים לשמוע עליך ולבוא ולחטט לחפש אותך ולמצוא אותךאני שואל כי בכל החברות סליקה צריך להציג תעודת עוסק וכד'
והם לא מבקשים כלום
עד מחר ב-12:00 הם יקבלו דיווח?....חברת האשראי מעבירה נתונים כל הזמן לרשות המיסים.
והם יקבלו מידע שהאדון הנכבד 12:00, קיבל כספים באשראי שלו, ומכאן הדרך לפתיחה בחקירה עלולה להיות מהירה מאד.
לא נראה לי שבאון לייןעד מחר ב-12:00 הם יקבלו דיווח?....
לאחרונה הצטרפתי ל-max לעצמאים, ללא תשלום כמובן, שם הם נותנים לי לקבל תשלומים מהלקוחות שלי בכרטיס אשראי, בחינם ממש. הכסף שמצטבר מהכנסות מהלקוחות, מתקזז לי מהחיוב החודשי של הכרטיס אשראי.
לא ברור לי מה הרווח שלהם מהמהלך הזה? אמנם יש אפשרות לקבל את הכסף מיידית לחשבון הבנק בתוספת עמלה, אבל זה זניח, כי בין כה וכה אני צריך את הכסף של ההכנסות כדי לכסות את ההוצאות הרבות שבכרטיס.
אם אכן יתברר, שאין כאן איזה עקיצה, אז ממש שווה.
מה שעוד יותר לא ברור לי, זה שהם גם נותנים מתנת הצטרפות 300 ש"ח (היה כתוב שזה יתקבל כזיכוי לסניפי רשת ארומה, וכבר תיכננתי לבקש מהם שיביאו לי משהו אחר, כי אני לא אוכל את הכשרות שלהם, ואז התברר שפשוט זיכו אותי ב-300 ש"ח בכרטיס אשראי ).
ניסיתי לחפש מישהו שכתב על זה באשכולות קודמים, אבל לא מצאתי, למרות שנראה לי שזה כבר שנה על הכביש...
MAX עצמאים – עצמאים או פרילנסרים? קבלת תשלום ללא הגבלה או עמלה – MAX לעצמאים
מקס עצמאים, קבלת תשלום מלקוחות ללא הגבלה וללא עמלה, והכסף שקיבלתם זמין לשימוש בכרטיס אשראי, אפליקציית התשלומים של מקס מצטרפים ומקבלים 100 ₪ מתנה, MAX עצמאיםbusinesslc.max.co.il
דרך אגב, כתוב באתר "מהיום אפשר לקבל תשלום מלקוחות ללא הגבלה וללא עמלה באפליקציית max" - אז זהו, שזה לא מדוייק, אפשר גם באתר, נכנסים לאיזור האישי, ואפשר ללחוץ על בקשת תשלום, מקישים את המספר כרטיס אשראי של הלקוח עם תוקף ו-3 ספרות שבגב הכרטיס - ותוך כמה שניות התשלום מתקבל....
יש כרטיסים בתשלום, ויש בפטור מדמי כרטיס משימוש מסויים, ויש בחינם לתמיד - למשל כרטיס ״כזה אני רוצה״ שהוא תמיד בחינם.כמה עולה דמי שימוש בכרטיס לחודש?
אמרו שלי שאין דבר כזה לעשות את האפשרות הזו בחינםיש כרטיסים בתשלום, ויש בפטור מדמי כרטיס משימוש מסויים, ויש בחינם לתמיד - למשל כרטיס ״כזה אני רוצה״ שהוא תמיד בחינם.
אפשר גם דרך האתר (במחשב). עשיתי כמה פעמים.אמרו שלי שאין דבר כזה לעשות את האפשרות הזו בחינם
ידוע לך למה?
אגב, האם אפשר לחייב את האשראי דרך אתר באינטרנט (על מחשב) או חייב באפליקציה?
אמרו שלי שאין דבר כזה לעשות את האפשרות הזו סליקה בחינם על כרטיס כזה אני רוצהאפשר גם דרך האתר (במחשב). עשיתי כמה פעמים.
יש לי כמה כרטיסים של מקס, ביניהם גם את כרטיס "כזה אני רוצה". לא ידעתי שעם הכרטיס הזה בלבד א"א לעשות את הסליקה בחינם. בכל מקרה, גם בשאר הכרטיסים, אפשר לסדר איתם שבשימוש בכרטיס מעל 500 שח בחודש - אין דמי כרטיס.אמרו שלי שאין דבר כזה לעשות את האפשרות הזו סליקה בחינם על כרטיס כזה אני רוצה
ידוע לך למה?
עכשיו דיברתי אתם שוב ואמרו שאפשר עם כל כרטיסיש לי כמה כרטיסים של מקס, ביניהם גם את כרטיס "כזה אני רוצה". לא ידעתי שעם הכרטיס הזה בלבד א"א לעשות את הסליקה בחינם. בכל מקרה, גם בשאר הכרטיסים, אפשר לסדר איתם שבשימוש בכרטיס מעל 500 שח בחודש - אין דמי כרטיס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: