ניק כמעט בלי ראש
משתמש מקצוען
אפשר לשנות רק אם תשדרגי לפרימיוםאה
זה היה שהייתי עם אנמיה קשה חודשים במיטה סמרטוט אמיתי
וזה השם היחיד שעלה לי
ועכשיו אני לא מצליחה להפוך את השם...
אולי תחליפי את השם ל- זכותה
אפשר לשנות רק אם תשדרגי לפרימיוםאה
זה היה שהייתי עם אנמיה קשה חודשים במיטה סמרטוט אמיתי
וזה השם היחיד שעלה לי
ועכשיו אני לא מצליחה להפוך את השם...
אם קונים אותה בשבוע הספר (סביבות חודש אייר -סיוון)מאוד, אבל מאוד מאוד אינדיבידואלי.
אוצר החכמה שימושית למי שיש לו שימוש במה שהתוכנה מציעה..
מי שלא מתעסק עם מה שהתוכנה מציעה, התוכנה (שעלותה מסתכמת ב-7,500 ש"ח צפונה) תשכב כאבן שאין לה הופכין, וללא כל שימוש.
יתכן שזה פשוט, אבל חובה לציין זאת, בכדי שלא כל אשה שבעלה מחזיק מחשב להקלדות, תרוץ ותקנה לו את המתנה הכל-כך יקרה הזו, כי כלל לא בטוח שיהיה לו בה שימוש.
שו"ת בר אילן וכו' לא מגרדים את הרמה המקיפה של אוצר החכמה...כמובן שיש עוד תוכנות של מאגרי תורה מלבד אוצר החכמה
שעלותם פחותה בהרבה ועדיין הם שימושיים ויעלים מאוד.
את לא עובדת בלחבר אותו ללימוד...לא מדובר על ילד בן שלוש ששמים לו דבש על אותיות הא' ב' בשביל לחבר אותו לאותיות, גם לא מדובר בילד גדול או אף בחור צעיר שצריכים לדרבן אותו בדברים חיצונים על מנת שירגיש שהתורה היא דבר חשוב.
ברור.שו"ת בר אילן וכו' לא מגרדים את הרמה המקיפה של אוצר החכמה...
מבחינת ממשק ידידותי של המשתמש וכו'
"מדובר על אברך כולל שכבר יודע מה העיקר ומה הטפל, אז נשכנע אותו על ידי שחייה זוגית וכדו' שהבחירה שלו בתורה ראויה להערצה?"את לא עובדת בלחבר אותו ללימוד...
התפקיד שלנו הוא לא לשכנע אותו בזמני פגרה"מדובר על אברך כולל שכבר יודע מה העיקר ומה הטפל, אז נשכנע אותו על ידי שחייה זוגית וכדו' שהבחירה שלו בתורה ראויה להערצה?"
איפה אפשר ב 200 שח?לדעתי- אין דבר יותר מתאים- בסוף הזמן- מכסא מסאז'! ,
מנסיון! (יש גם דברים ב200 ש"ח)
"מי שרוצה לחגוג זו זכותו אבל לא כל חגיגה היא חג שמחת תורה".התפקיד שלנו הוא לא לשכנע אותו בזמני פגרה
אלא להוכיח לו בשגרה שהבחירה שלנו שווה.
בזמני פגרה- תשתחררו כמו כל בנא.
זה לא כורסא, אלא חלק שמניחים על כסא עם משענתאיפה אפשר ב 200 שח?
ליד קניון פ"תרחוק..........
יש משהו בגוש דן?
אולי ספר תורני על הכנות לחתונה, בהתאם לחוג אליו משתייך.מה אתם מציעים לקנות לחתן לסיום הזמן?
הוא לא חוזר לישיבה עד החתונה. מתחתנים בבין הזמנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: