המחיר משתנה בין הבוקר לערב וכמובן במספר השעות.1) מה המחיר?
2) זה בריכה גדולה ובנוי או על עמודים?
3) מקום נקי ויפה?
מתחיל מ480ש"ח (אחרי הזיכוי שלי יצא 360),
זה בריכה מאוד יפה ומושקעת.
ענקית.
ניקיון ברמה גבוהה.
כולל ג'קוזי,
(אפשרות גם לח. שינה)
המחיר משתנה בין הבוקר לערב וכמובן במספר השעות.1) מה המחיר?
2) זה בריכה גדולה ובנוי או על עמודים?
3) מקום נקי ויפה?
מאוד, אבל מאוד מאוד אינדיבידואלי.אם יש לך תקציב ובעלך מחזיק מחשב
אוצר החכמה זו המתנה הכי שווה ושימושית עם ערך מוסף שתוכלי לתת לו בחיים...
יש תוקף לזיכוי?המחיר משתנה בין הבוקר לערב וכמובן במספר השעות.
מתחיל מ480ש"ח (אחרי הזיכוי שלי יצא 360),
זה בריכה מאוד יפה ומושקעת.
ענקית.
ניקיון ברמה גבוהה.
כולל ג'קוזי,
(אפשרות גם לח. שינה)
צריך לממש עד ר"ח אב.יש תוקף לזיכוי?
עדיין רלוונטי?הי,
למי שמעוניין,
יש לי שם זיכוי שאני מוכרת בהנחה של 120 ש"ח,
כל הקודם זוכה.
חוץ מזה שלפני שקונים את התוכנה מומלץ לעשות בירור היטב, כיון שאפ' לקנות אותה בזמנים מסוימים בהרבה פחות מ-7500.מאוד, אבל מאוד מאוד אינדיבידואלי.
אוצר החכמה שימושית למי שיש לו שימוש במה שהתוכנה מציעה..
מי שלא מתעסק עם מה שהתוכנה מציעה, התוכנה (שעלותה מסתכמת ב-7,500 ש"ח צפונה) תשכב כאבן שאין לה הופכין, וללא כל שימוש.
יתכן שזה פשוט, אבל חובה לציין זאת, בכדי שלא כל אשה שבעלה מחזיק מחשב להקלדות, תרוץ ותקנה לו את המתנה הכל-כך יקרה הזו, כי כלל לא בטוח שיהיה לו בה שימוש.
אני רציתי לקנות (היתה לי הנחה משמעותית מאד) ואמר לי שאין לו שימוש בזה.אם יש לך תקציב ובעלך מחזיק מחשב
אוצר החכמה זו המתנה הכי שווה ושימושית עם ערך מוסף שתוכלי לתת לו בחיים...
אכן, בשבוע הספר (אחת לשנה, באזור חג שבועות), ישנה הנחה של 30%.חוץ מזה שלפני שקונים את התוכנה מומלץ לעשות בירור היטב, כיון שאפ' לקנות אותה בזמנים מסוימים בהרבה פחות מ-7500.
כן.עדיין רלוונטי?
איך אפשר ליצור קשר?
לדעתי לאברך ממוצע אמור להיות תועלת מזה מה שצריך לברר זה האם התועלת שתהיה לו מזה שווה את המחירמאוד, אבל מאוד מאוד אינדיבידואלי.
אוצר החכמה שימושית למי שיש לו שימוש במה שהתוכנה מציעה..
מי שלא מתעסק עם מה שהתוכנה מציעה, התוכנה (שעלותה מסתכמת ב-7,500 ש"ח צפונה) תשכב כאבן שאין לה הופכין, וללא כל שימוש.
יתכן שזה פשוט, אבל חובה לציין זאת, בכדי שלא כל אשה שבעלה מחזיק מחשב להקלדות, תרוץ ותקנה לו את המתנה הכל-כך יקרה הזו, כי כלל לא בטוח שיהיה לו בה שימוש.
אין ספק שלעשות עסק מהתורה של האבא זה דבר חשוב עד מאד ומוסיף המון לבית ולחינוך הילדים, רק צריך להיזהר שזה לא יבוא על חשבון המתנה לבעל, אלא שחוץ מהאירוע לכל בני הבית יהיה משהו בנפרד לפנק אותו (כמו שכתבת שיש מתנה תמונה לבית וכדו')חשוב לי שהילדים יחוו איתנו את החויה הרוחנית הזאת של סיום זמן
ולכן אני מכינה כמו לסיום
ארוחה בשרית טובה ומרשימה כמו במתכונים
כולנו לבושים בבגדי שבת
בית פיקס
כאילו חג
וכותבת על עוגה או על הקינוח גאים בך אבא שלנו
והמתנה העיקרית בד"כ זה תמונה לבית
לדעתי- אין דבר יותר מתאים- בסוף הזמן- מכסא מסאז'! ,אני מחפשת רעיונות של מה אפשר לעשות / לתת לבעל לסוף זמן/ לכבוד בין הזמנים.
אשמח לרעיונות.
תודה שאמרתם אשים לבאין ספק שלעשות עסק מהתורה של האבא זה דבר חשוב עד מאד ומוסיף המון לבית ולחינוך הילדים, רק צריך להיזהר שזה לא יבוא על חשבון המתנה לבעל, אלא שחוץ מהאירוע לכל בני הבית יהיה משהו בנפרד לפנק אותו (כמו שכתבת שיש מתנה תמונה לבית וכדו')
מעריכה אותך!!!חשוב לי שהילדים יחוו איתנו את החויה הרוחנית הזאת של סיום זמן
ולכן אני מכינה כמו לסיום
ארוחה בשרית טובה ומרשימה כמו במתכונים
כולנו לבושים בבגדי שבת
בית פיקס
כאילו חג
וכותבת על עוגה או על הקינוח גאים בך אבא שלנו
והמתנה העיקרית בד"כ זה תמונה לבית
מהמם כל הכבוד על היום החגיגיתודה שאמרתם אשים לב
אהריגשת!!!
אבל למה השם שלך "סמרטוטית" יש כזו יהודיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: