בסדר, משמח. אבל השאלה אם דקות השמחה שוות את המחיר.אני בכלל לא מבין את השאלה, אם 60% מהמגיבים בסקר שהיה פה אומרים שזה משמח אותם, אז למה לחפש משהו מועיל יותר??
בפרט שיש רחובות צדיים וחד סטריים שכלל לא נהנים מזה
בסדר, משמח. אבל השאלה אם דקות השמחה שוות את המחיר.אני בכלל לא מבין את השאלה, אם 60% מהמגיבים בסקר שהיה פה אומרים שזה משמח אותם, אז למה לחפש משהו מועיל יותר??
כי יש אחוז לא מבוטל שזה מפריע ומזיק לו!יש תקציב תרבות ייעודי. יש לכם רעיונות טובים יותר?
אני בכלל לא מבין את השאלה, אם 60% מהמגיבים בסקר שהיה פה אומרים שזה משמח אותם, אז למה לחפש משהו מועיל יותר??
איני יודע באיזה עיר אתם גריםהאמת?
הייתי מעדיפה מגש פיצה+ עיתון+ משחק קופסא.
אם מישהו בעיריה קורא אותי, אז לשנה הבאה....
בבני ברק, נכון?אז מה עדיף משאיות השמחה או מסוק משטרתי מרעיש מעל הראש בשעה זו? מה זה אמור להיות מה מחפשים?
מי מתקשר למשטרה?בבני ברק, נכון?
מה הסיפור שלהם???
כבר איזה חצי שעה
זה מרעיש נורא ומעיר את הילדים
הם לא יודעים שם מה השעה???
לדעתי (בלבד)אז מה עדיף משאיות השמחה או מסוק משטרתי מרעיש מעל הראש בשעה זו? מה זה אמור להיות מה מחפשים?
פשוט, זה שתי ציפורים במכה אחת, גם לטרטר את המגזר החרדי ובלי יכולת לתת להם להגיב (לך תפגין מול המסוק),בבני ברק, נכון?
מה הסיפור שלהם???
כבר איזה חצי שעה
זה מרעיש נורא ומעיר את הילדים
הם לא יודעים שם מה השעה???
מה עם חנוכה?ובקשר למשאיות השמחה, היום באמצע מנוחת צהרים של בני משפחה עברה משאית, ואופס, תוך שניה כולם על אדן החלון בסוכה, הלכה לה שינת הצהרים, אבל הילדים מהבנין ממול שכרכרו ופיזזו עם המשאית הרגיעה את הרוגז על המשאית,
לכן אני מצטרף לקריאת הקודש שקוראת לעיריה תובב"א לתחום את משאיות השמחה בשעות, נגלה ראשונה עד 2 בצהרים, נגלה שניה מ4 עד 8,
אבל שניה, החג כבר עוד מעט מאחורינו, ויש לכם אז שקט חצי שנה עד פסח, נו, כבר לא נשאר זמן להתלונן,
ואו ריגשת!אני ממש לא מתמצאת בזמרים, אבל לפי גוגל- תמונות יש מצב שזה היה אחד הדיקמנים. (לפי מה ש @ברון כתב זה מתאים לשעות)
לדעתילדעתי (בלבד)
הם מחפשים התקהלויות של שמחות בית השואבה שמסתיימות עכשיו....
לגמרי...משאית שמחה שעוברת כמה דקות עוד פסדר...
מרפסת שמחה לא תזוז עד שהאורגניסט יתעייף.
בפסח היה אצלינו בשעות האלו וצר לי זה לא עניין אף אחד
כי חם בשעות האלו
נראה לי שעכשיו היא ברחוב הרב שךיש למישהו מושג אם איפה היא צריכה להסתובב היום בבני ברק???????
לאנראה לי שעכשיו היא ברחוב הרב שך
באמת היה שקט מידי היוםלא
היום אין משאיות השמחה
היום יש מעמד שמחת בית השואבה עם מערכות הגברה בכל חוצות העיר
יש קישור לצפיה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: