ואיפה ראש העיר ירקוד?אני מזמן אמרתי שיהיה הרבה יותר יעיל אם יעשו שמחת בית השואבה בטלפון וככה כל מי שרוצה-ישמע, ומי שלא-לא
על הטלפון?
ואיפה ראש העיר ירקוד?אני מזמן אמרתי שיהיה הרבה יותר יעיל אם יעשו שמחת בית השואבה בטלפון וככה כל מי שרוצה-ישמע, ומי שלא-לא
זה מה שהיה כשהמשאית עברה, לא ראית מה קרה אחרי 20 שניות כשהיא הלכה... וגם לא מה היה בשעתיים שהמתינו לה...היום בצהריים עברה לידינו משאית השמחה.
אחרי כל התגובות פה, התבוננתי היטב סביבי.
בכל החלונות כולם ללא יוצא מן הכלל עמדו אנשים נשים וטף, כולם נראו שמחים. לא ראיתי פרצופים עצובים או כועסים.
אז כן, למרות שהיא עוברת לשניות בודדות, עדיין זה מזכיר לנו שבתוך הבידוד הזה והשיעמום המחרפן בבית, יש כאן חג.
כי היא עברה בצהרים....היום בצהריים עברה לידינו משאית השמחה.
בכל החלונות כולם ללא יוצא מן הכלל עמדו אנשים נשים וטף, כולם נראו שמחים. לא ראיתי פרצופים עצובים או כועסים.
אז כן, למרות שהיא עוברת לשניות בודדות, עדיין זה מזכיר לנו שבתוך הבידוד הזה והשיעמום המחרפן בבית, יש כאן חג.
איך נפלנו, סובלים גם מהמשאית וגם מהקורונה.בואו נהיה הוגנים.
ברור שיש ילדים (וגם מבוגרים...) שנהנים.
ברור גם שיש כאלה שלא.
השאילה מי קודם למי?.
עד כמה צריך להתחשב בעצובים ה'משתמחים'?.
---
התשובה המעשית פשוטה.
יש משאית. נקודה.
יש אנשים שסובלים.
יש שעות והגבלות על הפעילות.
יש סוף לחג...!
---
מסקנה של @משך
עדיף לסבול מהמשאית מאשר לסבול מקורונה!
אצלנו עברה היום המשאית ב6.30. הבנות שלי נהנו מאד!היום בצהריים עברה לידינו משאית השמחה.
סליחה.איך נפלנו, סובלים גם מהמשאית וגם מהקורונה.
השאלה היא לא מה מותר. השאלה היא: עושים פה משהו להנות את הציבור ויוצא שחלק גדול מהציבור נפגע ממנו. אז מה עשינו?כל יום מותר עד אחת עשרה
בית שמש (לא בכל האזורים) + משטרה = לא נראה לי שילוב מוצלח.אני בבית שמש הגיע בסוף בערך ב 9 איזה משאית עם רמקול..
וואוו..
יותר גרוע מעיר מתחרדת.. והמוני איש רצים אחרי זה...
היה עדיף מסודר שבכל רחוב עם משטרה יעצור ל רבע שעה ישמח עם משטרה באיזור בשעות הערב.
ממש כך!חוסר תקשורת בין הנותנים למקבלים.
רק שאלה-היום בצהריים עברה לידינו משאית השמחה.
יש תקציב תרבות ייעודי. יש לכם רעיונות טובים יותר?רק שאלה-
זה מצדיק את סכומי העתק שמוזרמים בעבור זה? לא יכלו להשתמש בתקציב למשהו מועיל יותר?
האמת?רק שאלה-
זה מצדיק את סכומי העתק שמוזרמים בעבור זה? לא יכלו להשתמש בתקציב למשהו מועיל יותר?
הסקר לא מספיק מדויק.יש תקציב תרבות ייעודי. יש לכם רעיונות טובים יותר?
אני בכלל לא מבין את השאלה, אם 60% מהמגיבים בסקר שהיה פה אומרים שזה משמח אותם, אז למה לחפש משהו מועיל יותר??
חסר מה? דיסק עם שירים/ הסרטותיש תקציב תרבות ייעודי. יש לכם רעיונות טובים יותר?
אני בכלל לא מבין את השאלה, אם 60% מהמגיבים בסקר שהיה פה אומרים שזה משמח אותם, אז למה לחפש משהו מועיל יותר??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: