פתאום עכשיו החלטתם לישון מוקדם?
אצלנו, בבני ברק,קשה לי להאמין
יודעת בוודאות שאמורים לסיים ב 20:00 אפס אפס
מתי היו אצלכם?
דווקא בגלל שאנחנו מבודדים כרגע המשאיות האלה מחרפנות.סתם בשביל האינטלגנציה של כולנו...
למה שלא נפתח את העיניים ונראה בזה טוב מוחלט??
מה רע בלהנות קצת בחיים?
משהו כתב שהוא מתחרפן שכל רגע יש מוזיקה ממקום אחר,
תחשבו על החולים והמבודדים שכמהים לאוירת חג. תחשבו על האלה שגרים בחו"ל והיו שמחים שיעברו להם מתחת לבית משאית שמחה יהודית, עם זמרים יהודים צדיקים ומוזיקה יהודית ומשמחת.
למה אנחנו תמיד יודעים להתלונן ולראות רע אחרי שסה"כ רצו לעשות לנו טוב על הלב.
יש קורונה. אין שמחת בית השואבה. לכותל לא זכינו לעלות. אורחים לא זכינו לפגוש. ארבעת המינים בחרנו בחטף.
אז היה מישהו שחשב. ושילם. והשקיע. ושלח לנו את השמחה עד הבית...
נכון. אז הילדים התעוררו. זה שיבש לנו את הבית. אבל תחשבו על האנשים שזה עשה להם טוב. תחשבו על אלה שזה הקפיץ להם את הלב משמחה. את אלה שחוו לרגע "ושמחת בחגך".
שעות שינה תמיד נוכל להשלים. גם לילדים.
אבל רגע אחד של שמחה של מצווה לעולם לא נוכל להשיב!!
חג שמח לכולנו.
העלית על דעתך שיש גם משפחות עם קטנטנים, ורק קטנטנים? שערים מחמש בבוקר וההורים מתזזים סביבם ימים שלמים, עד שבשבע וחצי הם נרדמים עייפים ומרוצים?בשמונה וחצי במיטה בחול המועד זה דבר הזוי מבחינתי
היית צריך לשאול אותו אם משאית שרואים כ20 שניות נקראת "שעת שמחה", האם זה מצדיק סבל של אמהות לילדים קטנים?על זה בדיוק אמר נראה לי ר' ניסים קרליץ זצ''ל שהוא לא מבין איך אנשים לא מפרגנים לשכן בשעת שמחה שהוא מרעיש עד מאוחר הוא אמר שחייבים לשמוח איתו לומרות שזה מפריע ,יש המון אנשים שבאמת מעוניינים לראות והרגיש קצת חג בזן הקשה הזה תשמחו יחד לא יקרה שום דבר התינוק ישן מחר קצת יותר בבוקר
זה מה שאמרתי!'משאיות השמיכה'
---
#סוכות תשפ''א
תנסו להירדם בסוכה ב23:00 בלילה מכורבלים בשמיכת פוך על האוזניים...
אתגר ללא שיפוט.זה מה שאמרתי!
זה סוג של אתגר כזה...
אני מזמן אמרתי שיהיה הרבה יותר יעיל אם יעשו שמחת בית השואבה בטלפון וככה כל מי שרוצה-ישמע, ומי שלא-לאבכלל לא מובן הצורה הזו של לשמח אנשים על חשבון הרבה שזה מפריע להם מאד.
בשכונה שלנו אנשים פרטיים תופסים יוזמה ומדליקים בוקסות בווליום שכל השכונה 'תשמח' לאורך כל שעות היום, כל פעם מכיוון אחר. אני מניחה שהם עושים זאת לשם שמיים ומטוב ליבם אבל עבורינו זה סבל ממש ואני בטוחה שאנו לא היחידים. זה לא שאין לאנשים אפשרות לשמוע מוזיקה בבית אם הם רוצים ממש לשמוח עם תופים ושירה, עם מוזיקה שהם בחרו ועם שליטה על משך הזמן והווליום..... ויש גם זמרים ששרים ברמקולים בשיתוף הקהל ממרפסותיהם.
ועוד יותר מזה הם לא גומרים עד אחת עשרה בלילה כשיש ילדים שישנים בסוכות - בלתי נתפש בעיני זה נזק וסבל לציבור.
המשטרה טוענת שבחג עד אחת עשרה מותר.
חבל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: