יש מקום רק ל210 יחידות בפוד לעומת 300 ברוב המשאבות.למה לא מתאים לכמויות של אינסולין?
כל 3 ימים מחליפים פוד (אפשר למשוך עוד 8 שעות), או שהאינסולין נגמר קודם ואז חייבים להחליף מיד.כמה פודים בערך צורכים
נתון שמשתנה בין הקופות, אבל באופן כללי הקופות מתקמצנות על זה כי זה מאד יקר. (בלאומית אני יודע שנותנים אישור כל 3 שבועות לחבילה של 10 פודים שמספיקה לחודש.וכמה קופ"ח נותנות?
אפשר להתחבר ללופ עם הפודים ועם הסנסורים של דקסקום או ליברה 2 ואז כל השליטה היא דרך הטלפון, היתרון הגדול של הלופ זה שהמשאבה מסונכרנת עם הסנסור והלופ שולט על מינוני הבזאלי וכן נותן בולוסים לתיקון באופן אוטומטי.ואשמח לפרטים על ההתחברות ללופ.
אפשר להתקין את האפליקציה של הלופ על כל סמארטפון עם אנדרואיד 9 ומעלה.ומנסיון לאיזה טלפון הכי נוח לחברו.
הייתי ממליץ לך להקליט את השיחה איתם, ולומר להם את כל הפרטים שידעו מאיזה קופ"ח קיבלת את המשאבה, איזו משאבה, ומתי קיבלת אותה, ומתי תום תקופת האחריות שלה.רציתי לשאול, אם יש לי משאבת מינימד מלפני שנתיים (כלומר, עדיין לא הסתיימה תקופת האחריות) ובקופ"ח כללית הבטיחו לי שאם אעבור אליהם יתנו לי משאבת אומניפוד האם זה אפשרי רק לאחר סיום האחריות של המינימד או שאפשר בכל מקרה?
אם חשובה לך המשאבה הזו תנסה. מה יכול להיות?רציתי לשאול, אם יש לי משאבת מינימד מלפני שנתיים (כלומר, עדיין לא הסתיימה תקופת האחריות) ובקופ"ח כללית הבטיחו לי שאם אעבור אליהם יתנו לי משאבת אומניפוד האם זה אפשרי רק לאחר סיום האחריות של המינימד או שאפשר בכל מקרה?
הבנתי שעוד מעט יוצא אומניפוד 5,
יש למישהו אולי פרטים איך זה עובד?
גם אני מעונין לדעת מה קורה במכבי לגבי 780 מעל גיל 18?מישהו התנסה עם ועדת חריגים במכבי לגבי קבלת 780 קודם לתום תקופת האחריות?
אמרו לי שאעבור למכבי ואקבל בלי שום ועדת חריגים, בתכלס שלחו אותי לועדת חריגים, ועכשיו הם רוצים מכתב מהרופא שלי למה אני מסכן יותר משאר הסוכרתיים שאינם מאוזנים!!
גם אני מעונין לדעת מה קורה במכבי לגבי 780 מעל גיל 18?
אם אתה אמור לקבל משאבה חדשה, ניתן לקבל את ה780גם אני מעונין לדעת מה קורה במכבי לגבי 780 מעל גיל 18?
לא מאמין שמישהו שם יתן את הלולאה סגורה למי שלא אמור לקבל משאבה חדשה, הלוואי ואתבדה...חשוב לדעת שבעוד יומיים תפרסם ועדת הסל את סל הבריאות לשנת 23, תמיד יכולים להיות שינויים ולכן כדאי לחכות ולראות מה יאמרו ההנחיות המעודכנות.
אגב במכבי אפשר לקבל גם את משאבת "טנדם" שסוגרת לולאה עם דקסקום.
אפשר לראות פרטים מלאים כאן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: