דרוש מידע משאבת אומניפוד דש.

משקיענית

משתמש פעיל
שלום רב.
אשמח לקבל מידע על משאבת אומניפוד דש.
מה יש לכם לומר עליה?
תודה.

משקיענית

משתמש פעיל
מישהו?
ממש חשוב לי כל מידע.
מהבייסיק אני מבררת, אז מי שיודע פרטים,
אשמח שישתף.
תודה.

ככר השוק

משתמש מקצוען
מה רוצים לדעת?
הפלוס הענק- אלחוטית. יש אפשרות ללופ עם דקסקום.

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
אינה מתאימה לאנשים שצורכים כמויות נדיבות של אינסולין, היא באנגלית, ממשק נוח. אפשרות להתחבר ללופ, תפעול קל, קופות חולים מתקמצנות על פודים - עלולים להיתקע. מה עוד?

משקיענית

משתמש פעיל
תודה.
למה לא מתאים לכמויות של אינסולין?
כמה פודים בערך צורכים, וכמה קופ"ח נותנות?
ואשמח לפרטים על ההתחברות ללופ.
ומנסיון לאיזה טלפון הכי נוח לחברו.
תודה רבה.

bd!!!

משתמש צעיר
למה לא מתאים לכמויות של אינסולין?
יש מקום רק ל210 יחידות בפוד לעומת 300 ברוב המשאבות.
כמה פודים בערך צורכים
כל 3 ימים מחליפים פוד (אפשר למשוך עוד 8 שעות), או שהאינסולין נגמר קודם ואז חייבים להחליף מיד.
וכמה קופ"ח נותנות?
נתון שמשתנה בין הקופות, אבל באופן כללי הקופות מתקמצנות על זה כי זה מאד יקר. (בלאומית אני יודע שנותנים אישור כל 3 שבועות לחבילה של 10 פודים שמספיקה לחודש.
ואשמח לפרטים על ההתחברות ללופ.
אפשר להתחבר ללופ עם הפודים ועם הסנסורים של דקסקום או ליברה 2 ואז כל השליטה היא דרך הטלפון, היתרון הגדול של הלופ זה שהמשאבה מסונכרנת עם הסנסור והלופ שולט על מינוני הבזאלי וכן נותן בולוסים לתיקון באופן אוטומטי.
חשוב מאד לציין שבשביל להתחבר ללופ נדרש ידע מקיף בסוכרת וכן ידע טכנולוגי והרבה זמן ופניות כי בתקופה הראשונה צריך לעבור תהליך של משימות שצריך לעבור בשביל שהלופ יתחיל לפעול.
ומנסיון לאיזה טלפון הכי נוח לחברו.
אפשר להתקין את האפליקציה של הלופ על כל סמארטפון עם אנדרואיד 9 ומעלה.
יש כמה טלפונים שלא נראים כמו סמרטפון רגיל (קטנים מאד או עם מקשים ומסך מגע) שהוכשרו במיוחד עבור הלופ ואין בהם שום אפליקציות מלבד הלופ, הנפוץ שבהם זה QIN F21 PRO ("שיומי חצי טאצ'").
אפשר לראות כאן מידע מקיף בנושא.

משקיענית

משתמש פעיל
תודה רבה לכל העונים.
שאלה נוספת,
האם אי מי נתקל בבעיות באישור של קופ"ח למשאבה הזו?
כי הבקשה שלנו לא אושרה.
אז אשמח לקבל פרטים באיזה קופ"ח מאשרים בקלות ובאיזה קריטריונים.
תודה רבה.

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
אכן, קופות חולים מסויימות לא אוהבות לאשר את המשאבה הזו. חלק המציאו קריטריונים מוזרים לצורך כך.
בכל אופן, אם המטרה היא לופ, אפשר לעשות אותו עם משאבת אקוצ'ק קומבו שהיא תאושר בחום על ידי כל הקופות. היא משאבה זולה

יאיר155

משתמש רשום
רציתי לשאול, אם יש לי משאבת מינימד מלפני שנתיים (כלומר, עדיין לא הסתיימה תקופת האחריות) ובקופ"ח כללית הבטיחו לי שאם אעבור אליהם יתנו לי משאבת אומניפוד האם זה אפשרי רק לאחר סיום האחריות של המינימד או שאפשר בכל מקרה?

:)&&:)&&:)

משתמש פעיל
רציתי לשאול, אם יש לי משאבת מינימד מלפני שנתיים (כלומר, עדיין לא הסתיימה תקופת האחריות) ובקופ"ח כללית הבטיחו לי שאם אעבור אליהם יתנו לי משאבת אומניפוד האם זה אפשרי רק לאחר סיום האחריות של המינימד או שאפשר בכל מקרה?
הייתי ממליץ לך להקליט את השיחה איתם, ולומר להם את כל הפרטים שידעו מאיזה קופ"ח קיבלת את המשאבה, איזו משאבה, ומתי קיבלת אותה, ומתי תום תקופת האחריות שלה.
שלא יוכלו להתחמק

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
אם חשובה לך המשאבה הזו תנסה. מה יכול להיות?
(תגיד להם שנגמרה לך התקופה, מאיפה הם אמורים לדעת על ההסכמים של הקופה הנוכחית שלך עם מדטרוניק??)

עב"מ

משתמש רשום
הבנתי שעוד מעט יוצא אומניפוד 5,
יש למישהו אולי פרטים איך זה עובד?

משתמש פעיל
מישהו התנסה עם ועדת חריגים במכבי לגבי קבלת 780 קודם לתום תקופת האחריות?
אמרו לי שאעבור למכבי ואקבל בלי שום ועדת חריגים, בתכלס שלחו אותי לועדת חריגים, ועכשיו הם רוצים מכתב מהרופא שלי למה אני מסכן יותר משאר הסוכרתיים שאינם מאוזנים!!

יאיר155

משתמש רשום
מישהו התנסה עם ועדת חריגים במכבי לגבי קבלת 780 קודם לתום תקופת האחריות?
אמרו לי שאעבור למכבי ואקבל בלי שום ועדת חריגים, בתכלס שלחו אותי לועדת חריגים, ועכשיו הם רוצים מכתב מהרופא שלי למה אני מסכן יותר משאר הסוכרתיים שאינם מאוזנים!!
גם אני מעונין לדעת מה קורה במכבי לגבי 780 מעל גיל 18?

חד גדיא

משתמש רשום
מנוי פרימיום
גם אני מעונין לדעת מה קורה במכבי לגבי 780 מעל גיל 18?

חשוב לדעת שבעוד יומיים תפרסם ועדת הסל את סל הבריאות לשנת 23, תמיד יכולים להיות שינויים ולכן כדאי לחכות ולראות מה יאמרו ההנחיות המעודכנות.

משתמש פעיל
חשוב לדעת שבעוד יומיים תפרסם ועדת הסל את סל הבריאות לשנת 23, תמיד יכולים להיות שינויים ולכן כדאי לחכות ולראות מה יאמרו ההנחיות המעודכנות.
לא מאמין שמישהו שם יתן את הלולאה סגורה למי שלא אמור לקבל משאבה חדשה, הלוואי ואתבדה...

bd!!!

משתמש צעיר
אגב במכבי אפשר לקבל גם את משאבת "טנדם" שסוגרת לולאה עם דקסקום.
אפשר לראות פרטים מלאים כאן

אולי מעניין אותך גם...