בתוך בית ישראל בעבר היה קו 10 למי שזוכראין שם תחבורה בכלל, לא נראה לי ששייך להכניס לשם אוטובוסים..
אכן אבל מאז שעבר לסופרבוס הפסיק וחבל על דאבדיןלמיטב זכרוני כשהוא היה של אגד, הוא היה אוסף ומוריד בכל התחנות
הקו פועל בתדירות נמוכה וזאת כנראה הסיבה שהוא לא נותן שירות פנימי בתוך ירושלים
אם משרד התחבורה יקבל מספיק פניות עם בקשה לשינוי, סביר שהם ישנו את זה
היקף הנסיעות שהמרכזית החדשה לא יכולה להכילהשתדלתי לעקוב אחרי כל האשכול ולא ראיתי מענה לזה.
למה האוטובוסים של אשדוד לא עברו למרכזית בניגוד לדיבורים וההגיון?
למה הם יוצאים מהר חוצבים?
עברה פעימה ראשונה. עברה פעימה שניה. עברה פעימה שלישית. ועדיין לא נושענו
דברו על זה,השתדלתי לעקוב אחרי כל האשכול ולא ראיתי מענה לזה.
לדעתי התשובה ברורההשתדלתי לעקוב אחרי כל האשכול ולא ראיתי מענה לזה.
דברו על זה,
ותחשוב לבד...
קו 459 לאשדוד, שיצא מהר חוצבים ישר לכניסה לעיר בלי לעשות איסוף - כן עבר למרכזית.לדעתי התשובה ברורה
הרבה מנוסעי הקו הם חסידים, והם מעונינים שיעצרו להם ליד הבית
והם יודעים לדאוג לעצמם..
(אין לי חלילה גרם תרעומת כלפיהם אלא תיאור מציאות, הלוואי שכולנו נדע לעבוד כמותם)
למה אתה מזלזל באינטליגנציה של כולם,קו 459 לאשדוד, שיצא מהר חוצבים ישר לכניסה לעיר בלי לעשות איסוף - כן עבר למרכזית.
זאת אומרת הפוך מההיגיון של שניכם:
קווי 450-451 שבכל מקרה עושים איסוף בציר שמגר ולכן לא היה אמור להיות בעיה שיעברו למרכזית כי בכל מקרה משם היו ממשיכים לשמגר - לא עברו למרכזית.
ואילו הקו שלא עושה איסוף בציר שמגר ירמיהו ולכן כן היה אמור להיות בעיה שיעבור למרכזית - כן עבר
התשובה האמיתית היא שמראש לא היו אמורים להעביר את כל הקווים, העבירו בעיקר את הקווים שלא עושים איסוף בעיר
קווי ביתר לא עברו, קווי קרית יערים ומודיעין עילית (הלא חסידים) לא עברו, ועוד
ואמור להיות עוד שינויים בהמשך
למה אתה מזלזל באינטליגנציה של כולם,
אני לא עונה לסגנון כזה של הודעות, אם תתבגר ותכתוב בצורה מעודנת ומתאימה אשמח להמשיך את הדיוןאז למה לבלבל את המוח סתם?
אין לי מושג@נבחר
האם אתה יכול לספר לנו על אותם שינויים (אם יש לך פרטים), וגם- האם יעשו ס"ס קווים ישירים שיוצאים מהמרכזית ישר לכביש 9?
סליחה.אני לא עונה לסגנון כזה של הודעות, אם תתבגר ותכתוב בצורה מעודנת ומתאימה אשמח להמשיך את הדיון
ההגדרה היותר מדוייקת היא שלא העבירו קווים שמשמשים את הציבור לנסיעות יומיומיות קבועות, כמו אוטובוסים עירוניים.התשובה האמיתית היא שמראש לא היו אמורים להעביר את כל הקווים, העבירו בעיקר את הקווים שלא עושים איסוף בעיר
קווי ביתר לא עברו, קווי קרית יערים ומודיעין עילית (הלא חסידים) לא עברו, ועוד
אם יש לי רכב איפה אני חונה אם אני לוקח אוטובוס ממרכזית הארזים
בשלב זה אין אפיה לחנות בסמוך. יש בבניה את חניון חנה וסע הארזים יחנך ב2026.אם יש לי רכב איפה אני חונה אם אני לוקח אוטובוס ממרכזית הארזים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: