אני בודק על 2 הילדים האם זה רציני?במקום ציבורי, ילדים רבים מכות, או לחילופין - אחד ההורים מרביץ לילד\ים, פעם אחר פעם. ולא בעדינות...
להעיר, להתערב, להתעלם, להתרחק??
סליחה אבל יש פה 2 שאלות לא קשורות!במקום ציבורי, ילדים רבים מכות, או לחילופין - אחד ההורים מרביץ לילד\ים, פעם אחר פעם. ולא בעדינות...
להעיר, להתערב, להתעלם, להתרחק??
אבל לגבי הורה שמרביץאני בודק על 2 הילדים האם זה רציני?
האם הילד המוכה, מעוניין במריבה?
לפעמים אני שואל את הילד שמרביצים לו, "ילד" הכל בסדר? אם הוא לא עונה או שאומר מרביצים לי אני ישר מכניס את עצמי בניהם ומפריד פיזית.
אם אני רואה שהם מעונינים בזה, אז שיריבו כל עוד זה לא סכנת חיים מיידית.
לפעמים אני יכול לומר להם "ילדים מה קורה פה?" ואז הם מתביישים ומפסיקים.
נקודה למחשבה....אם זה משום חינוך בצורה מדודה או חוסר שליטה שאז הייתי מתערב!
להתערב ולהזמין משטרה
את לוקחת אחריות להרוס חיים של משפחה שלמהאם הורה מרביץ לילד ברחוב מכות נמרצות, סיכוי גדול שבבית זה קורה בצורה קשה יותר
אם הכל אצלם בסדר-לא יקרה כלום.את לוקחת אחריות להרוס חיים של משפחה שלמה
לעולם לא מערבים את הרשויות בכאלה נושאים לפני שיודעים באמת מה קורה ולא השערות
לא תמידאם הכל אצלם בסדר-לא יקרה כלום.
ובד"כ במשפחות שהכל בסדר-א"א לא מתנהג ככה, נכון???
לדעתי אתה טועה!!!אדם חכם לא נכנס לבוץ שטיפש לא יודע לצאת ממנו ילדים רבים מה לך ולצרה הזו כל עוד ולא מדובר בפיקוח נפש תמשיך הלאה
לפעמים לא לדווח זה להרוס חיים של משפחה שלמהאת לוקחת אחריות להרוס חיים של משפחה שלמה
לפעמים.לפעמים לא לדווח זה להרוס חיים של משפחה שלמה
מצטרף עם חידוד קטן כל מסירה לרשויות שאינם נוהגות עפ"י דיני תורה זהו מסירה לכל דבר וענין!!!את לוקחת אחריות להרוס חיים של משפחה שלמה
ילד שהורים מרביצים לו בצורה חסרת שליטה, מה חוסר חינוך בזה שיבין שמבוגרים אחרים קולטים את הסבל שלו?נקודה למחשבה....
החוסר חינוך שתגרום בלהתערב עלול להיות יותר גרוע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: