לא מובנת השאלהואגב, לגבי המראה של דני, כמה שונה דמיינתם אותו?
זה מעניין אותי.
לגבי התמונה של דני על הדואסיינס, כמה שונה דמיינתם אותו?לא מובנת השאלה
(בכל אופן לי)
בעז''התעשו את אייל נלחם בפול בחניון
חחח ובראש שלי דני ממרגל להשכרהלגבי התמונה של דני על הדואסיינס, כמה שונה דמיינתם אותו?
פשוט אני דמיינתי אותו אחרת לגמרי אבל ככה בערך הוא צריך להיראות.ואגב, לגבי המראה של דני, כמה שונה דמיינתם אותו?
זה מעניין אותי.
אייל זורק את התרמיל עם הקרנף ברחובות לונדון (מבוקש)
צפה בקובץ המצורף 1742166
ארבעת האופנועים ליד המלון בים המלח
צפה בקובץ המצורף 1742196
תודה על המחמאות, ובקשר לדואוסיינס:ווואוו @אזא זאך כל תמונה תמונה!!!
שלימות, הדואוסיינס יפיפיההה (אבל צריך להיות קצת יותר צבעוני, לא?)
100% נכון, בספר עצמו הדואוסיינס הרבה יותר צבעוני.איזה קטע..
זכרתי שבספר כתוב על הנוצות הירוקות אדומות כחולות שלו...
יצור מרשים ומרהיב, אני זוכרת לדעתי מהקטע שדני צריך לעבור את כל השבט של הדואסיינסים...100% נכון, בספר עצמו הדואוסיינס הרבה יותר צבעוני.
יש גם קטע שהיא מתארת שם שהוא ראה נקודה צבעונית בשמים..יצור מרשים ומרהיב, אני זוכרת לדעתי מהקטע שדני צריך לעבור את כל השבט של הדואסיינסים...
יצור מרשים ומרהיב, אני זוכרת לדעתי מהקטע שדני צריך לעבור את כל השבט של הדואסיינסים...
נכון מאוד, צבעי הדואוסיינס הם:יש גם קטע שהיא מתארת שם שהוא ראה נקודה צבעונית בשמים..
אם תשימו לב גם דני שעל הכריכה שונה קצת מהדני של הספר.תודה על המחמאות, ובקשר לדואוסיינס:
צפה בקובץ המצורף 1744523
לגמרי אחרתואגב, לגבי המראה של דני, כמה שונה דמיינתם אותו?
זה מעניין אותי.
איך כן דמיינתם אותו?לגמרי אחרת
ככה זה הכל כאן
זה פשוט כי 70 פנים לאדם וכל אחד דמיין בצורה אחרת לגמרי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: