אי אפשר לומר בדיוק. גם צייר מוכשר שיצייר אותו לפי איך שהוא דמיין זה לא יצא בדיוק....איך כן דמיינתם אותו?
אי אפשר לומר בדיוק. גם צייר מוכשר שיצייר אותו לפי איך שהוא דמיין זה לא יצא בדיוק....איך כן דמיינתם אותו?
נכון בדיוקאי אפשר לומר בדיוק. גם צייר מוכשר שיצייר אותו לפי איך שהוא דמיין זה לא יצא בדיוק....
י. ספיר עצמה לא סגורה על איך דני נראה.אי אפשר לומר בדיוק. גם צייר מוכשר שיצייר אותו לפי איך שהוא דמיין זה לא יצא בדיוק....
למה, במבוקש היה בהתחלה, ובשאר הספרים לא זכור לי מרדף משטרתי, זה יותר גופים שונים של ביטחוןלא סופרת כמה מרדפים משטרתיים היו במרגל להשכרה קשה מידי
בטח שכןלמה, במבוקש היה בהתחלה, ובשאר הספרים לא זכור לי מרדף משטרתי, זה יותר גופים שונים של ביטחון
התמונות כאן לא באו להראות איך זה היה נראה, (כי זה פשוט לא הגיוני, כל אחד מדמיין את זה אחרת{אני עצמי דמיינתי אחרת ממה שהעליתי}) התמונות כאן באו לתאר מה היה שם (לפחות התמונות שלי), לא איך זה היה נראה.אני לא יודעת למה אבל שום תמונה כאן לא ככה דמיינתי
אלו היו דובים אחרים, לא דובי פנדה... אני טועה?אייל, במגן אנושי, צובע את הפנדות. במידה ונחסם תעדכנו
צפה בקובץ המצורף 1745548צפה בקובץ המצורף 1745549
תודהאלו היו דובים אחרים, לא דובי פנדה... אני טועה?
אבל יצרת מהמם!! אהבתי ממש את הרכבים, מתאימים לי בול למה שדמיינתי
ההשתדלות שלי היא לעשות כמה שפחות פרצופים, שלא יראו את הפרצוף, שיראו יותר את ההתרחשות.תעשו לי את אייל פחות רישמי
שלא כשרואים אותו אומרים ואו הוא סוכן או משהו
וגם תעשו אותו רזה ככה דמיינתי אותו אבל לא דימינתי אותו גבוה
ודמיינתי אותו בלי זקן
באמת תהיתי אם זה היה דובים צבעונייםתודה
זה היה גורי פנדה שהוא צבע אותם בשחור להסוואה כדובים.. וכן להפך
האמת, יש בזה משהו שיותר מכניס לאווירה ויותר נראה אמיתי, כי זו סיטואציה, ולא אדם מסוים שכל אחד מדמיין אותו אחרת.ההשתדלות שלי היא לעשות כמה שפחות פרצופים, שלא יראו את הפרצוף, שיראו יותר את ההתרחשות.
אבל אני יותר חשוב לי הוא עצמוההשתדלות שלי היא לעשות כמה שפחות פרצופים, שלא יראו את הפרצוף, שיראו יותר את ההתרחשות.
למה צריך רעיונות לסצנות?אולי תכתבו כל מיני סצנות קלות לביצוע.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: