קורעעעעעשיתי פה כמה אימוג'ים:
אלישמע
צפה בקובץ המצורף 1749354
אפרת
צפה בקובץ המצורף 1749353
חוגלת
צפה בקובץ המצורף 1749352
פול
צפה בקובץ המצורף 1749351
קורעעעעעשיתי פה כמה אימוג'ים:
אלישמע
צפה בקובץ המצורף 1749354
אפרת
צפה בקובץ המצורף 1749353
חוגלת
צפה בקובץ המצורף 1749352
פול
צפה בקובץ המצורף 1749351
שמע ישראלניסיתי ליצור את אייל חוקר את גידי (שתול, קובה)
יצא מעניין
גם אני במקום גידי הייתי מפחד מכזה חוקר...
צפה בקובץ המצורף 1749760
חסום"דמות גלשה מאחד מצמרות העצים במהירות כזו, שאייל התקשה לעקוב אחריה... צעיר בעל עיניים מלוכסנות, שיער שחור וארוך כשל איש היער הקדום, לבוש בלוי ומראה מובהק של יליד המקום- נעמד מול פניו. גם באור הירח הצליח אייל לראות שהוא מחייך לתדהמתו" (מגן אנושי, עמ' 234)
שנטו
צפה בקובץ המצורף 1749868
צפה בקובץ המצורף 1749871
@סוס כסוף מטורף!!!"דמות גלשה מאחד מצמרות העצים במהירות כזו, שאייל התקשה לעקוב אחריה... צעיר בעל עיניים מלוכסנות, שיער שחור וארוך כשל איש היער הקדום, לבוש בלוי ומראה מובהק של יליד המקום- נעמד מול פניו. גם באור הירח הצליח אייל לראות שהוא מחייך לתדהמתו" (מגן אנושי, עמ' 234)
שנטו
צפה בקובץ המצורף 1749868
צפה בקובץ המצורף 1749871
אימלה לא דמיינתי את אייל כזה מפחידניסיתי ליצור את אייל חוקר את גידי (שתול, קובה)
יצא מעניין
גם אני במקום גידי הייתי מפחד מכזה חוקר...
צפה בקובץ המצורף 1749760
בדם קר, כשאייל ואלי מנסים ללא הצלחה להרגיע את שילה הצורח...
אמנם הם לא נראים ככה, אבל הסיטואציה..
צפה בקובץ המצורף 1749861
ממש!@סוס כסוף מטורף!!!
בדיוק כמו שדמיינתי, מדהים"דמות גלשה מאחד מצמרות העצים במהירות כזו, שאייל התקשה לעקוב אחריה... צעיר בעל עיניים מלוכסנות, שיער שחור וארוך כשל איש היער הקדום, לבוש בלוי ומראה מובהק של יליד המקום- נעמד מול פניו. גם באור הירח הצליח אייל לראות שהוא מחייך לתדהמתו" (מגן אנושי, עמ' 234)
שנטו
צפה בקובץ המצורף 1749868
צפה בקובץ המצורף 1749871
יפה אבל חסר לי הניצוץ הנחוש בעינייםאייל לאחר עשרה ימים בהם לא ישן ברצף יותר משעה, צובע את גורי הפנדות בצבע שחור.
הבינה החליטה שמכחול יעזור לו לצבוע את הגורים במהירות וביעילות, וכנראה שקעקועים יחמיאו לו...
צפה בקובץ המצורף 1749957צפה בקובץ המצורף 1749958
זה נראה יותר כמו ערבי, אם הוא היה קצת יותר מלא (אולי לא בעצם...) זה היה נראה בול ראשיד!!
או פאדי עבאס.זה נראה יותר כמו ערבי, אם הוא היה קצת יותר מלא (אולי לא בעצם...) זה היה נראה בול ראשיד!!
בדיוק פאדי!!!! (ההוא מאויב... נכון?)או פאדי עבאס.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: