לא בדיוק. אלא אם כן אתה מדבר מצד הנהג.אולי העניין הוא אך ורק התשומת לב והזהירות ?
יש הרבה פעמים שהאוטובוסים מתקרבים בפתאומיות לתחנה, בעיקר הסדיסטים של אגד.
לא בדיוק. אלא אם כן אתה מדבר מצד הנהג.אולי העניין הוא אך ורק התשומת לב והזהירות ?
סליחה על האיחור בתגובה. הבעיה שבירושלים אין ממש מושג כזה של להתרחק מהכביש כשהמידרכה צפופה.ידוע הפתגם "בכביש אל תהיה צודק תהיה חכם", ועל כן כדאי לכל אחד להתרגל שבהליכתו על המדרכה יתרחק ככל האפשר מהכביש, (מונע אסונות נוספים ר"ל) וכמו שכל אבא מחנך את ילדיו לא להתקרב לכביש כשמחכים במעבר חצייה וכדו', גם בענין זה יש להישמר.
בעיני ראיתי אדם הולך על שפת המדרכה, ומרצפת בולטת אחת הפילה אותו לכביש (ל"מ איזה עיר), ורק סייעתא דשמיא הצילתו מרכב חולף...
תשלח את זה לר. גיל מה"קו החם" ביתד נאמן. זו תופעה שצריכים לעורר עליה.לא יודע אם שמתם לב... אבל באוטובוסים הפנימיים, המראה מצד ימין בולטת בצורה חדה החוצה - לכיון המדרכה, מה שגורם להרבה אנשים לקבל מכה חזקה וכואבת, (אני עכ"פ ראיתי כמה וכמה אנשים שנחבלו מכך (ובתוכם אני...), ובפרט כשנהג האוטובוס מנסה להתקרב ככל יכולתו אל המדרכה, ולא שמים לב למראה הגדולה והבולטת... ובום !! - לתוך המצח של האזרח המסכן...
השאלה היא כזאת : (לא בקטע של פיצוים וכדו'...) מה אפשר לעשות ? - תלונה לחברה ? מחזירי אור על המראות ?
אשמח לשמוע (לראות...) את דעתכם...
מראת האוטובוס נמצאת קדימה יותר מהגלגלים שלו והאוטובוס עצמו גבוה ולא משפשף את המדרכה אפילו כשהוא עולה עליו, ובשביל להצמד למדרכה הוא במקרים רבים עולה מעל המדרכה עם הפינה הקדמית ואז מסתובב שמאלה, ככה שיוצא שאפילו העומדים יותר עמוק במדרכה חשופים לסכנה המדוברת.צריך בשביל זה שהמראה תבלוט יותר מחצי מטר (וגם זה רק אם האוטובוס ישתפשף באבן שפה), לא מדדתי עם מטר אבל זה נשמע קצת הזוי.
מה לעשות שבזמן האחרון;מה שיותר מדאיג אותי זה שילדים לפעמים מושיטים יד כדי לאותת לנהג שיעצור ולא תמיד מורידים אותה לפני שהאוטובוס נכנס לתחנה וכמעט מאבדים את היד ככה. פעם שמעתי נהג צועק על ילד שיתרחק מהכביש אם הוא מושיט יד ואני גם מזהירה את הילדים שלי שמושיטים יד רק אם היא לא בולטת לכביש.
לכי תדעי מי וכמה חטפו קודם,חייבת לציין כמה וכמה פעמים שבהן הנהג לא נסע מהתחנה כי ראה אותי רצה דרך המראה הזאת בדיוק-וחיכה לי שאעלה..
ככה שלהעלים את המראה כנראה לא סביר אבל כן אפשר לצפות אותה בספוג זרחני-גם ראיתי אוטובוסים בודדים שאכן עשו זאת
מסכימה אבל אפשר להוריד את היד כשהאוטובוס מתחיל להתקרב למדרכה או לעשות פסיעה אחת אחורה כדי שהיד לא תבלוט לכביש.מה לעשות שבזמן האחרון;
אם את לא מנופפת לנהג עם היד ,
כאילו את עוצרת מונית ספיישל, הוא לא יעצור לך?
אני בגובה סטנדרטי של 1.85 והיו לא מעט מפגשים עם המראה, ולא, באמת לא מלבבים.מאז שנפתח האשכול הזה, כל פעם שאני מחכה בתחנת אוטובוס אני מסתכלת על המראה ומנסה להבין איך אנשים נפגעים ממנה כשהיא בכזה גובה.
מה שיותר מדאיג אותי זה שילדים לפעמים מושיטים יד כדי לאותת לנהג שיעצור ולא תמיד מורידים אותה לפני שהאוטובוס נכנס לתחנה וכמעט מאבדים את היד ככה. פעם שמעתי נהג צועק על ילד שיתרחק מהכביש אם הוא מושיט יד ואני גם מזהירה את הילדים שלי שמושיטים יד רק אם היא לא בולטת לכביש.
אולי בגלל שאצלינו יש אוטובוסים חשמליים חדשים וכולם פה מדברים על האוטובוסים הישנים?אני בגובה סטנדרטי של 1.85 והיו לא מעט מפגשים עם המראה, ולא, באמת לא מלבבים.
גם מי שגוהו אינו כגובה הארזים (185) עלול להפגע מהמראה.אולי בגלל שאצלינו יש אוטובוסים חשמליים חדשים וכולם פה מדברים על האוטובוסים הישנים?
נראה לי שאפילו מישהו בגובה שלך (אגב 1.85 זה די גבוה, לא בדיוק סטנדרטי) לא היה מגיע למראה של האוטובוסים אצלינו.
עם אגד גם אם תושיט רגל הוא לא יעצור אלא א''כ אתה עומד דרוך כנמר על הכביש כדי לסמן לו לעצור. ויש נהגים ששואבים הנאה חולנית בדווקא לא לעצור בעיקר אלו של אגד.מסכימה אבל אפשר להוריד את היד כשהאוטובוס מתחיל להתקרב למדרכה או לעשות פסיעה אחת אחורה כדי שהיד לא תבלוט לכביש.
כנ''ל.עם אגד גם אם תושיט רגל הוא לא יעצור אלא א''כ אתה עומד דרוך כנמר על הכביש כדי לסמן לו לעצור. ויש נהגים ששואבים הנאה חולנית בדווקא לא לעצור בעיקר אלו של אגד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: