קניתי בערב פסח. ב"ה מרוצה מאד, אם כי זה לא מספיק זמן. תכנון מעולה, ותאים נוחים בפריזרעוד ממליצים על דלונגי או דיס?
קניתי בערב פסח. ב"ה מרוצה מאד, אם כי זה לא מספיק זמן. תכנון מעולה, ותאים נוחים בפריזרעוד ממליצים על דלונגי או דיס?
אני אחרי שנה, ועדיין ממליצה מאד. ב"האחרי תקופה, עדיין ממליצה?
הוא עובד נהדר, יש בו הרבה מקום, ההתקן שבת - חלום.. והוא נשאר יפה כשהיה.אחרי תקופה, עדיין ממליצה?
אני גם הוצאתי, אבל כשאמא שלי ראתה את זה - היא התלהבה ממש. אצלם בכל שם הולך ים בקבוקים קרים, וזה ממה היה חוסך לה מקום, לדבריהוהמתקן לבקבוקים מאד אלגנטי אבל ממש תופס הרבה מקום, הוצאתי אותו..
שירי, גם ממליצים לי לקחת עכשיו דלונגי במקום בלומברג,לי המליצו לא לקחת בלומברג (דווקא בגלל ידית דלת שנשברת..)
ולקחתי דלונגי הפוך.
עכשיו טוענים יודעי דבר שלקחתי בעצם את אותו מקרר ממש..
הוא באמת נראה זהה לחלוטין.
יש משמעות לזה שהחברה היא דלונגי ולא בלומברג?..
זה מה ששלחו לי לפנים המקרר,הוא עובד נהדר, יש בו הרבה מקום, ההתקן שבת - חלום.. והוא נשאר יפה כשהיה.
דפקטים - הצג הלך תוך זמן קצר, עוד לא הצלחתי להגיע ללדרוש תיקון לענין
הדלת הקטנה במקפיא נשברה גם תוך כלום זמן, היא די מיותרת האמת - אבל זה מה שקרה.
והמתקן לבקבוקים מאד אלגנטי אבל ממש תופס הרבה מקום, הוצאתי אותו..
זה דומה אבל לא אותו דבר, אולי זו גרסה חדשה יותר
בסוף עברנו לדלונגי, כי בלומברג לבן אין עכשיו במלאיאנחנו קנינו דלונגי ואכלנו קש..
מהתחלה הוא לא עבד טוב ולא קירר...
ואז החליפו לו מדחס..
והוא התחיל להרעיש כמו המקררים של פעם,
והטכנאי מטעם החברה דחף שם חתיכת קופסת קרטון של קורנפלקס וזה חזר להרעיש אחרי שבועיים...
בקיצור מאד לא מרוצים..
ומתים להחליף לבלומברג.
גם לי יש בקו והירקות קופאים, יכול להיות שזה קשור למקרר?יש לי בקו ואני חושב שזה מקפיא לי את הירקות
אני שם את המקרר על 8 מעלות צלזיוס ואת המקפיא על -18
ועדיין הירקות במגירה קופאים לי
יש לכם התקן שבת?גם לי יש בקו והירקות קופאים, יכול להיות שזה קשור למקרר?
ממש מענין מה שאת אומרת יש להרבה מהמשפחה את התנור שלהם והוא מהמהם אל תתפתו לשמוע את דעתם של הסוכים הם ממליצים על תנורים שיש בהם הרבה תיקונים כדי שיהיה להם עבודה לפני שקניתי "התיעצתי עם סוכן" והמליץ על קינג שזה ידוע שהוא דפוק ונקרא אדם ישראני רק יכולה להגיד לך מנסיון של ההורים שלי ומדבריו של סוכן.
אל תתפתי לקנות מוצרים של בלומברג.
כולם עובדים עם כרטיס דיגיטלי והוא מועד לפורענות.
מה זה?יש לכם התקן שבת?
מה זה?
אצלי צריך להזיז מגנט מעל המקרר בערב שבת
לא אין לי כזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: