טכנאי מכשירי חשמל
משתמש מקצוען
כל הטכנאים ממליצים פה אחד רק שארפ!!!!
גם לי יש יותר משנה ,לי יש בלומברג הפוך
נירוסטה מוברש
מרוצה מאד 3 שנים.
כי יש להם מזה פרנסה מהשארפים?...(כמובן אין הכוונה אליכם באופן אישי) או כי זה באמת טוב? כי כמעט כל מי ששאלתי על שארפ ושאלתי הרבה לא היה כ"כ מרוצה...כל הטכנאים ממליצים פה אחד רק שארפ!!!!
אם האחריות תעבור אתם מוזמנים לדבר לקירות...מה יותר פרקטי צבע שמנת קצת מבריק שמתנקה בקלות או נירוסטה מט?
שניהם יכולים להתאים לצבעי המטבח.
שמעתי שעל נירוסטה רואים כל שריטה ודפיקה זה נכון?
תשאלי טכנאים וכולם יגידו לך שאחוז הקריאות שיש להם למקררי שארפ נמוך באחוזים ניכרים על פני שאר חברות נפוצות כמו סמסונג בקו וכו' למרות שמקררי שארפ נפוצים הרבה יותר מכל שאר החברות (אפשר לומר שמקררי שארפ הם הנפוצים ביותר -לפחות במגזר החרדי)כי יש להם מזה פרנסה מהשארפים?...(כמובן אין הכוונה אליכם באופן אישי) או כי זה באמת טוב? כי כמעט כל מי ששאלתי על שארפ ושאלתי הרבה לא היה כ"כ מרוצה...
מהנסיון שלכם מקרר דלונגי זה איכותי?תשאלי טכנאים וכולם יגידו לך שאחוז הקריאות שיש להם למקררי שארפ נמוך באחוזים ניכרים על פני שאר חברות נפוצות כמו סמסונג בקו וכו' למרות שמקררי שארפ נפוצים הרבה יותר מכל שאר החברות (אפשר לומר שמקררי שארפ הם הנפוצים ביותר -לפחות במגזר החרדי)
הבעיה היחידה אצלם זה השבירות של הפלסטיקים שזה קונים לבד והטכנאים לא מרוויחים על זה כלום...
מעניין, קניתי בלומברג הפוך 4 דלתות בהמלצת בנות משפחה.
בינתיים די מרוצה ב"ה, חוץ מדלתות הזכוכית ששעבוד לנקות אותן.
אני לא מכיר את המקררים של דלונגי, ובאופן כללי חשוב להדגיש שזו טעות לערוך השוואות בין מוצרים שונים של אותה חברה, ולסבר את האוזן, זה שפלאפון של סמסונג נחשב כאמין יחסית לא מונע מהמקררים שלהם להלבין שערות...מהנסיון שלכם מקרר דלונגי זה איכותי?
כי בתנור אנו מרוצים מאד, איך הם במקררים? זה רק המותג או שבאמת מוצלח?
יש להם דגם חדש נראה ממש טוב..
גם אני שמעתי המלצות על שארפ.אני לא מכיר את המקררים של דלונגי, ובאופן כללי חשוב להדגיש שזו טעות לערוך השוואות בין מוצרים שונים של אותה חברה, ולסבר את האוזן, זה שפלאפון של סמסונג נחשב כאמין יחסית לא מונע מהמקררים שלהם להלבין שערות...
ולגבי מקררים של בקו אני ממליץ עליהם בחום למי שיש לו כסף מיותר להחליף אחרי שנה כרטיס אינוורטר ושאר ירקות...
אין לי ידע על דגם מסויים שיותר טוב או פחות טוב מהסטנדרט של שארפאשמח מאד להמלצה,
ואולי גם למידע איפה אפשר להשיג הכי בזול.
תודה!!!
קל לנקות, אבל דורש ניקוי כמה פעמים ביום. כל סימן קטן ניכר עליו.מה זאת אומרת ?
קשה לנקות מקרר זכוכית ?
אני מתכננת לקנות זכוכית שחור של שארפ ..
קל לנקות, אבל דורש ניקוי כמה פעמים ביום. כל סימן קטן ניכר עליו.
מדברת על השחור - זה מה שיש ליגם השחור ?
יש לך של שארפ?מדברת על השחור - זה מה שיש לי
לאיש לך של שארפ?
איזה דגם?
מרוצה מאד, אבל יש לי אותו זמן ממש קצר, שבועיים בערך.
כך שזה כמעט לא אינדיקציה לכלום..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: