ומשהו שעוד יותר מפחי דאותם זה מכות. אבל מכות כמו שצריך, כמו שהמתנחלים מפנקים אותם. צריך פשוט לזכור את פרטי הנהג ולבקש מנערינו המרציים לבוא וללמד אותו מה זה נקרא עונש...,צריך לדעת שהנהגים בני דודים דבר שמאד מפחיד
אותם זה משטרה כנראה יש עוד סיבות למה מפחדים
אני טיפשה או שחסר לי פרטים?היום בצהריים נסעתי בקו 310 לירושלים
עלתה אשה עם תינוק והכניסה את העגלה לתא המטען
כשהיא באה לתקף אצל הנהג (אוטובוס שכור)
הנהג אומר לה: עכשיו תחכי כי אי הייתי צריך לחכות לך
שתכניסי את העגלה לתא המטען
פשוט נתן לה "עונש" לעמוד כמה דקות עם תינוק צורח בידיים
היא היתה עדינה מאדאני טיפשה או שחסר לי פרטים?
הנהג אמר לה לחכות אז היא חיכתה?
למה, זה אבא שלה שאומר לה מה לעשות?
הנהג לא רוצה שתתקף אז שתכנס פנימה ותשב ואם הוא לא רוצה ליסוע שלא יסע מקסימום אפשר להזמין משטרה הם עוזרים בכאלו מקרים
לי קרה מקרה דומה נסעתי מירושלים לטבריה והנהג ללא גוזמא בכל תחנת דלק ירד לעשן סיגריה התקשרתי למוקד ואמרתי להם את זה ,תוך דקה הם התקשרו לנהג ונזפו בו ,הנהג עצר את האוטובוס בצד והתחיל לצעוק מי שהתקשר למוקד שירד עכשיו כמובן שלא הגבתי הוא המשיך לצעוק שעד שלא יגידו לו מי התקשר הוא לא ממשיך כעבור רבע שעה ראה שאף אחד לא קם הליט לעשות לנו עונש ונסע על 50 קמ''ש כל הדרך בדרך כלל הדרך לוקח שעתיים וזה לקח לנו שלש וחצי שעות עד שהגעתי הביתה וכל זה בשעה 1 בלילההיום בצהריים נסעתי בקו 310 לירושלים
אז היא חיכתה עד שהוא יגיד לה שהיא יכולה לשבת?היא היתה עדינה מאד
פחדה מהנהג שבאמת היה נראה לא מהנחמדים שביניהם
אם לא שהייתי שם!אז היא חיכתה עד שהוא יגיד לה שהיא יכולה לשבת?
למה לא התקשרת עוד פעם לחברה?לי קרה אותו סיפור
לי קרה מקרה דומה נסעתי מירושלים לטבריה והנהג ללא גוזמא בכל תחנת דלק ירד לעשן סיגריה התקשרתי למוקד ואמרתי להם את זה ,תוך דקה הם התקשרו לנהג ונזפו בו ,הנהג עצר את האוטובוס בצד והתחיל לצעוק מי שהתקשר למוקד שירד עכשיו כמובן שלא הגבתי הוא המשיך לצעוק שעד שלא יגידו לו מי התקשר הוא לא ממשיך כעבור רבע שעה ראה שאף אחד לא קם הליט לעשות לנו עונש ונסע על 50 קמ''ש כל הדרך בדרך כלל הדרך לוקח שעתיים וזה לקח לנו שלש וחצי שעות עד שהגעתי הביתה וכל זה בשעה 1 בלילה
כי רציתי להגיע הביתהלמה לא התקשרת עוד פעם לחברה?
אג זה אוטובוס חרדים למה אנשים לא קמו וצרחו על הנהג??היום בצהריים נסעתי בקו 310 לירושלים
אם היא הייתה מתקשרת הוא היה נוסע על 25...למה לא התקשרת עוד פעם לחברה?
אפשר לעדן קצת...בכל מקרה באוטובוס שיש עוד נוסעים לא צריך לפחד מאלימות של הנהג אפשר לצעוק עליו ולא חייבים לשמוע בקולו תמיד אפשר להתקשר לחברה או למשטרה
תדעי לך שהוא העניש גם את עצמו בנסיעה הזאת, לכן לא צריך להמנע מלהתקשר שוב. הטעם של הסיוט נמצא גם אצלו בעצמותלי קרה אותו סיפור
לי קרה מקרה דומה נסעתי מירושלים לטבריה והנהג ללא גוזמא בכל תחנת דלק ירד לעשן סיגריה התקשרתי למוקד ואמרתי להם את זה ,תוך דקה הם התקשרו לנהג ונזפו בו ,הנהג עצר את האוטובוס בצד והתחיל לצעוק מי שהתקשר למוקד שירד עכשיו כמובן שלא הגבתי הוא המשיך לצעוק שעד שלא יגידו לו מי התקשר הוא לא ממשיך כעבור רבע שעה ראה שאף אחד לא קם הליט לעשות לנו עונש ונסע על 50 קמ''ש כל הדרך בדרך כלל הדרך לוקח שעתיים וזה לקח לנו שלש וחצי שעות עד שהגעתי הביתה וכל זה בשעה 1 בלילה
ירתיעיתריע
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: