סתם מסקרנות, תסביר למה אתה לא מרוצה מהמיקום של דאווענען והנני רופא לך, גבוה מדי? נמוך מדי?התוצאות היו מאוד חובבניות דוגמת
דאוונען בקול חי במקום 18
כל הנחלים ב30 הראשונים זה גם בלתי נתפס
הנני בידך - הוא לא בדיוק שיר העשור, כי הרבית יותר מתאים לתואר אבל מגיע לאברהם פריד ללא ספק!!! זה שיר מדהים! אבל כי הרבית יותר מתאים~
מקום 5: מרדכי בן דוד - הנני רופא לך - גם ממש מוגזם,
23: ישי ריבו - הלב שלי - גם רחוק מהמציאות
הנה עוד מקומות בקול חי שהם לא הגיוניים
מקום 19: כי הרבית
מקום 18: יונגערליך - דאווענען
מקום 3: ישי ריבו ומוטי שטיינמץ - נפשי
בקטגוריית "מלחין העשור" זכה המלחין איצי וולדנר. מסכים עם זה לגמרי מלחין מדהים, כל שיר שלו מדהים
בקטגוריית "מעבד העשור" זכו הצמד אלי קליין & איצי ברי. כן אבל לאט לאט רואים שחסרים קצת מעבדים במיוחד יואלי דיקמן שכבר פחות מתעסק בזה
בקטגוריית "תגלית העשור" זכה אמן הרגש מוטי שטיינמץ. הוא בהחלט התגלה בעשור
ובקטגוריית "זמר העשור" זכה הזמר והיוצר ישי ריבו. ללא ספק, הוא התחיל את הקריירה בעשור האחרון ועשה דברים מדהימים וכבש כל פסגה מוזיקלית
בקול ברמה:
1 ישי ריבו ומוטי שטיינמץ – נפשי, אני כמו ב'הנני בידך' לא חושב שזהו שיר העשור, אבל כך המצביעים החליטו, ובשונה מקול חי אין כל כך הרבה שיווקים וקשרים עם זמרים בקול ברמה אז אני יותר סומך עליהם.
17 בני פרידמן – יש תקווה פריצת העשור – אבישי אשל
כמה שיצא מהאףולדעתי כי הרבית צנח למקום די נמוך בגלל שהוא קצת יצא מהאף,
אני יגיד לך למה, זה נהיה שיר מאסט, מוכרחים אותו, כמו עוד ישמע וימים, אז הוא אמנם שיר חתונה אבל בתור למצעד העשור יש שירים שמוצלחים יותר ממנו.כמה שיצא מהאף
תראה לי שיר אחד בגיל שלו ששרים עד היום בכל חתונה חסידית ליטאית וספרדית כולל מזרחים ודתי''ל וד''ל
עדיין לא הבנתי אותך, המיקום של דאווענען והנני רופא לך במקום מדי נמוך או מדי גבוה? ולא עליהם כתבתי שיצאו מהאף אלא על כי הרבית....דאוונען והנני רופא לך, לא יצאו מהאף כי הם יצאו בשנתיים האחרונות,
וחוץ מזה למה הם נקראים 'שירי העשור'? אם אין למרדכי בן דוד שיר עשור אז אפשר לדלג עליו, זה לא ראוי להיות בחמישייה הראשונה, ו'כל הנחלים' של קמפה אם כל הכבוד שהוא שיר מעולה הוא לא שיר העשור
הציבור מצביע לא אנשים מקצועיים...התוצאות היו מאוד חובבניות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: