מורידים את התוכנה שנקראת IDM (כותבים בגוגל IDM ומורידים )נכנסים לאתר של קול ברמה לתוכניות ושדרנים מחפשים את התוכנית המבוקשת לוחצים עליה שתתחיל להשמיע את קולה ואז מופיע לחצן של הורד קובץ שמע.איך אפשר להוריד תוכניות לילה מנצח משידור חוזר?
מורידים את התוכנה שנקראת IDM (כותבים בגוגל IDM ומורידים )נכנסים לאתר של קול ברמה לתוכניות ושדרנים מחפשים את התוכנית המבוקשת לוחצים עליה שתתחיל להשמיע את קולה ואז מופיע לחצן של הורד קובץ שמע.איך אפשר להוריד תוכניות לילה מנצח משידור חוזר?
הורדתי תוכנה זו כבר בעבר נגמר לי בזמן ניסיון ניסיתי לשלם באתר ולא הצליח לסיים תשלוםמורידים את התוכנה שנקראת IDM (כותבים בגוגל IDM ומורידים )נכנסים לאתר של קול ברמה לתוכניות ושדרנים מחפשים את התוכנית המבוקשת לוחצים עליה שתתחיל להשמיע את קולה ואז מופיע לחצן של הורד קובץ שמע.
אני פתחתי את האשכול הזה מתוך מטרה לקבלת מידע ענייני בלבד בנושאקול חי וקול ברמה ביריבות לא קטנה, אנחנו זוכרים את המתיחות בזמן ששוואקי הוציא את האלבום 'מוסיקה' וזה הגיע לרמות שבמקום שטוקר ישדר את הראיון במוצ"ש חי הוא הקדים את זה לזמן אוויר,
והנה לא הרבה שמו לב. אבל אני כמעט בטוח שהמצעד של קול חי היה אמור להיות ביום רביעי הבא שקול ברמה פרסמו את המצעד שלהם שיהיה בחמישי פתאום כל הפרסומים בקול חי השתנו ליום חמישי, מוגזם!!!
מה שכן, אם אתם רוצים מצעד ענייני לכו לקול ברמה יש שם את יואלי דיקמן והוא מבין במוזיקה ממש טוב, ואין מה להשוות בין יואלי דיקמן ולמנחם טוקר בהבנה במוזיקה אני יקשיב לשניהם לשני המצעדים אחד בשידור חי ואחד בשידור חוזר
לא שמעתי על זהאנחנו עכשיו בחג שהמהות שלו אחדות
ארבעת המינים מסמלים אחדות. כידוע,לא שמעתי על זה
אני יודע שהחג המהות שלו היא שמחה
אוקי קיבלתי לא ידעתיארבעת המינים מסמלים אחדות. כידוע,
אתרוג-עם טעם וריח-תורה ומעשים טובים
לולב-טעם(תמר)וללא ריח-תורה ללא מעשים טובים
הדס-ריח ובלי טעם-מעשים טובים ללא תורה
ערבה-ללא טעם ללא ריח-ללא תורה וללא מעשים טובים
וכולם מאוגדים יחד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: