במחיר כזה הייתי הולך על מצלמת מירורל'ס מבית סוני או פוג'י (עדיף מאשר מקנון, אבל אפשר גם).
דוגמאות: מצלמה ללא מראה Fuji X-T100 - עם עדשה סביבות ה2K.
עוד יותר טובה ממנה: מצלמה ללא מראה Sony Alpha A6000, עם עדשה סביבות 2.2K
תקבלו אמנם את המצלמה הצעירה והפחות עוצמתית בכיתה, אבל מדובר מכיתת המקצועיות ולא בכירה מכיתת הביתיות הילדותיות (כולל סדרת ה-G)..
מישהו מכיר את המצלמה הזאת?
מצלמה דיגיטלית Canon קנון PowerShot G1 X Mark II – וירטואל חשמל
www.virtualchashmal.co.il
איך זה ביחס לאלו:
אני אישית מאוד מרוצה. אם את באזור שלי, אני יכולה לתת לך להתנסות.... אני גרה בסנהדריה בירושלים, עובדת ברמת שלמה...אני רוצה לקנות מצלמה ואני רואה לאחרונה שמפרסמים על ה-G9
חשוב לי מאוד האיכות של התמונה בכל מצב ואני מבינה שיש בזה, אולם מעניין אותי גם ע ההסרטות אם הן איכותיות, והאם הזום של המצלימה מספק להסרטות.
תודה ומכה לתשובה.
כמה זמן יש לך את זה?אני אישית מאוד מרוצה. אם את באזור שלי, אני יכולה לתת לך להתנסות.... אני גרה בסנהדריה בירושלים, עובדת ברמת שלמה...
יש לי אותה שנה, קניתי אותה בגלל שראיתי אותה אצל חברה שלי, בזמנו היה לה אותה כבר 3 שנים והיא מאודדד המליצה עליה.... (היא משתמשת בה לפעמים לתמונות סטודיו שעושה...)כמה זמן יש לך את זה?
מה המחיר שלו?
לG7 יש מסך נשלף לצילום סלפי, נראה לי שיש לו גם צמצם פתוח יותר (שיוצר יותר טשטוש ברקע ומראה מקצועי) וגם זום קצת יותר גדול.מה ההבדל בין הG9 ל G7?
מה יותר יקר?
מקווה שזה בסדר להקפיץבמחיר כזה הייתי הולך על מצלמת מירורל'ס מבית סוני או פוג'י (עדיף מאשר מקנון, אבל אפשר גם).
דוגמאות: מצלמה ללא מראה Fuji X-T100 - עם עדשה סביבות ה2K.
עוד יותר טובה ממנה: מצלמה ללא מראה Sony Alpha A6000, עם עדשה סביבות 2.2K
תקבלו אמנם את המצלמה הצעירה והפחות עוצמתית בכיתה, אבל מדובר מכיתת המקצועיות ולא בכירה מכיתת הביתיות הילדותיות (כולל סדרת ה-G)..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: