הכל לטובה!!
משתמש פעיל
פחות ביתי בלי אפשרות לראות...
לראות מה?פחות ביתי בלי אפשרות לראות...
מה הכוונה?פחות ביתי בלי אפשרות לראות...
היא התכוונה שאין עינית אופטית.מה הכוונה?
כמו שאין ב G7, SX...היא התכוונה שאין עינית אופטית.
בA6000 אין פלאש כמה זה הכרחי למצלמה כזאת והאם כדאי לקנותה גם אם אני לא הולך לקנות עדשות נוספותבמחיר כזה הייתי הולך על מצלמת מירורל'ס מבית סוני או פוג'י (עדיף מאשר מקנון, אבל אפשר גם).
דוגמאות: מצלמה ללא מראה Fuji X-T100 - עם עדשה סביבות ה2K.
עוד יותר טובה ממנה: מצלמה ללא מראה Sony Alpha A6000, עם עדשה סביבות 2.2K
תקבלו אמנם את המצלמה הצעירה והפחות עוצמתית בכיתה, אבל מדובר מכיתת המקצועיות ולא בכירה מכיתת הביתיות הילדותיות (כולל סדרת ה-G)..
הם איכותיות באותה מידה בדיוק!מישהו יודע מה ההבדל בין G7X ל G9X?
מי מבינהם איכותית יותר?
1. לא הכרחי מאד, בלא''הכ הפלאש הקופץ לא שווה הרבה ולא מאד שימושי.בA6000 אין פלאש כמה זה הכרחי למצלמה כזאת והאם כדאי לקנותה גם אם אני לא הולך לקנות עדשות נוספות
גם בחושך יהיה תנאי ראות טוביםבA6000 אין פלאש כמה זה הכרחי למצלמה כזאת והאם כדאי לקנותה גם אם אני לא הולך לקנות עדשות נוספות
הפלאש פתוח?מישהו יודע איך משחקים עם הפונקציות של הפלש בG9 במצב לא אוטומט?
כשאני נוגעת באייקון של הפלש במסך זה מכוון על כבוי ולא נותן אופציה לשינוי
כןהפלאש פתוח?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: