הכל לטובה!!
משתמש פעיל
סליחה, טעות בכתובת המייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
האם במצלמת G9 יש אפשרות למצלמת רשת אם כן איך מגדירים ?תתחדשי.
א"צ בG7 התוספות לא ממש משמעותיות, וההפרש במחיר גבוה מידי.
זה נתון שהוא נכון ביחס אישי אלייך, לא ביחס אמיתי ומקצועי כלפי מי שכן יודע מה הוא עושה עם שינויי ההגדרות.באופן כללי המצלמה הזו על הפונקציה האוטומטית כמעט תמיד נותנת את התוצאה הטובה ביותר (מאשר כשמתחילים לשנות הגדרות וכו').
כמובן! אני מדברת על כאלה שמחפשים איכות גבוהה בלי הבנה בצילום!!זה נתון שהוא נכון ביחס אישי אלייך, לא ביחס אמיתי ומקצועי כלפי מי שכן יודע מה הוא עושה עם שינויי ההגדרות.
אחרת, בשביל מה יש את האפשרויות לשנות הגדרות? לקבל תמונות גרועות..?!!
יש לי הוראות בעברית, כרגע מושאל, אם תהיו מעוניינים בזה אחרי שזה יחזור אלי - בשמחה!יש אולי למישהו הוראות בעברית לG9?
מאיזה עיר אתם? אנחנו מב"ב, וממש תודה רבה!!!יש לי הוראות בעברית, כרגע מושאל, אם תהיו מעוניינים בזה אחרי שזה יחזור אלי - בשמחה!
כמה זמן יש לך את זה?לא מכירה ספציפית את הsx 740, אבל אני יודעת שבאופן כללי הסדרה של g הרבה יותר טובה, ונחשבת לחצי מקצועי.
אני השוותי את המצלמה שלי (g9) למצלמות מדגמים מתקדמים בסדרת sx והיא עקפה אותם בהרבה....
יש לי חברה שמצלמת איתה תמונות ניו - בורן מאלפות, ואנשים לא מאמינים שלא השתמשה במצלמה מקצועית...
ואני גם יודעת שבזמנו היא בררה ארוכות אצל אנשי מקצוע ואצל בעלי ניסיון ספציפי לפני שהחליטה דווקא עליה,
וכל מי שרואה את התמונות - רוצה גם את המצלמה....
אם את גרה באזור שלי אני מסכימה להשאיל לך אותה לבדיקה...
לי אישית יש אותה רק חצי שנה,כמה זמן יש לך את זה?
כי שמעתי שבהרבה מצלמות כמו ה 740 האיכות מאוד יורדת עם הזמן
ידוע לך משהו?
אפשר לשמוע עוד על המצלמות האלו?במחיר כזה הייתי הולך על מצלמת מירורל'ס מבית סוני או פוג'י (עדיף מאשר מקנון, אבל אפשר גם).
דוגמאות: מצלמה ללא מראה Fuji X-T100 - עם עדשה סביבות ה2K.
עוד יותר טובה ממנה: מצלמה ללא מראה Sony Alpha A6000, עם עדשה סביבות 2.2K
תקבלו אמנם את המצלמה הצעירה והפחות עוצמתית בכיתה, אבל מדובר מכיתת המקצועיות ולא בכירה מכיתת הביתיות הילדותיות (כולל סדרת ה-G)..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: