לא יודעת מה ההבדלים, אבל במרק 2 ההסרטה איכותית ביותר!!מה ההבדלים?
לא יודעת מה ההבדלים, אבל במרק 2 ההסרטה איכותית ביותר!!מה ההבדלים?
וואי נכוןנקודה שלי כן הפריעה במצלמה זה עניין הטשטוש המצלמה מצלמת גם באוטומט על צמצמם יחסית פתוח לעיתים אני אישית מחפשת בתמונה תמונה ברורה של כל המצולמים ולא תמונת תקריב חדה....
יש לה גם קורס וירטואלי?אבל, לאחר תקופה לקחתי קורס קצר של הכרות עם המצלמה הביתית אצל @פראדי פורסט מביתר
לא נראה לי.יש לה גם קורס וירטואלי?
G7X שזה הראשון כבר אין להשיג.רק כמה שאלות אחרונות:
א. האם משנה הדגם של G7?
ב. האם יש בה גם סלפי?
ג. האם זה מצלם חד גם לקרוב וגם לרחוק?
תודה
מה ז"א?בסדרה של G אין זום גדול בהשוואה לסדרת sx (3-4 לעומת 30-40)
השאלה מה נקרא אצלך רחוק..מה ז"א?
הוא מצלם פחות איכותי מרחוק?
אז מה לקנות ???זה לא הענין של פחות איכותי
בסדרת הsx יש זום מאד ארוך בסדרת הG אין אפשרות להקריב עד כדי כך.
זה פשוט לא באופציה.
וכמובן שככל שהאוביקט יותר רחוק ומצולם בהקרבה הוא לא יהיה מאד חד ואיכותי אלא א''כ צולם בזום של מצלמה מקצועית.
זה שיקול מסוים אם כי בכל מקרה לא נראה לי שיש להשיג אותה כרגע אז פחות רלוונטי.בלת"ק
אני גם חיפשתי מצלמה איכותית שמצלמת חד וברור, והיה לי מאוד חשוב שתהיה קטנה וקומפקטית
לכן בחרתי בסוף את הG9 על פני הG7, כי בגלל המסך המסתובב - הG7 הרבה יותר כבדה וגדולה.
הG9 היא ממש כמעט כמו מצלמת "בת מצווה" קטנה ופשוטה, אבל איכותית מאוד, יש לי אותה שנתיים ואני מרוצה מאוד!!!
הG7 גם קטנה יחסית למצלמות של צלמים ויחסית לSX740, אבל אני רציתי עוד יותר קטן וקל...
לפי מה שאני יודעת בG9 אין סלפיבכל הG יש סלפי.
ובמה G7 יותר טובה מפנסוניק?אם בכ''א חשוב לך גם חדות וגם זום אז בפנסוניק בסדרה שמקבילה לG תקבלי את אותם תמונות איכותיות וזום קצת יותר גדול - 10
נכון!לפי מה שאני יודעת בG9 אין סלפי
מי אמר יותר טובה?ובמה G7 יותר טובה מפנסוניק?
G7 זה של קנון?מי אמר יותר טובה?
בישראל אוהבים יותר את קנון כי רק להם יש תפריט עברית. פנסוניק זה באנגלית.
חברה אחרת.ומה זה פנסוניק?
אין משהו מיוחדמלבד השפה (לטובת G7) והזום (לטובת פנסוניק), מה ההבדלים?
לא מסכימה עם זה,חברה אחרת.
אין משהו מיוחד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: