SX740מה טווח המחירים, בערך?
בכמה?אבל אם מעניין אותך, אני יודעת על מישהו שרוצה למכור מארק II יד שניה במצב מעולה שימוש שנה בערך נראה לי.
לא יודעת פרטים מדויקים.בכמה?
אז ההבדל לא באמת משמעותי...SX740
2,500 - 2,250 ₪
G7
2,798 - 2,569 ₪
תני לי להחליט מה אני רוצה, ואז.לא יודעת פרטים מדויקים.
יכולה לברר, רק אם זה רציני.
המארק 3 לא יותר מקצועית ממארק 2יש לG7 שתי דגמים -
מארק II ומארק III
מארק III נקראת יותר מקצועית, עולה נראה בסביבות ה 500 ש"ח יותר מהמארק II.
לי אישית יש מארק II ואני מרוצה מאוד! עברה תיקון קל בעדשה אבל מצלמת מושלם.
בתור אחת שגם מבינה במצלמות מקצועיות ממש, הG7 ממש ממש מקצועית ומוצלחת בתור מצלמה ביתית לאלו שרוצים להשקיע.
אישית לא יצא לי להתעסק עם המארק III, אני יודעת שיש אנשים שמאוד נהנים ממנה ומוכנים לשלם את ההפרש בין המארק II למארק III בשבילה.
בהצלחה !
כלומר?המארק 3 לא יותר מקצועית ממארק 2
בשתיהן תקבלו את אותה תוצאה מבחינת איכות תמונה.
ההבדל היחיד הוא במהירות תגובה של המצלמה לטובת מארק 3 כמובן, היא פי 6 יותר מהירה ממארק 2 .
ויש כאלה שהנתון הזה חשוב להם מוכנים לשלם את ההפרש.
כלומר,כלומר?
התזמון שלה יותר מהיר מבחינת צילום?
ז"א שאם אני נתקלת ברגע שמצריך תיעוד מידי, התצלום יהיה יותר מהיר במארק 3?
מה הפרש המחירים?
את יודעת כמה (בערך) עולה כל מצלמה?הפרש המחירים סביב 500 ש''ח
כמה היא רוצה עליה? יש עדיין אחריות?ת'אמת שקניתי אני לפני שעלו המחירים...
G7 מארק II ב 2,100 לפני קצת יותר משנה.
חברה שלי קנתה ממש לאחרונה מארק III ב- 3000.
אבל אם מעניין אותך, אני יודעת על מישהו שרוצה למכור מארק II יד שניה במצב מעולה שימוש שנה בערך נראה לי.
730 מומלצת יותר מ740אם את/ה מבינ/ה טוב בצילום אז הG-7/9 ואם לא אז SX740
אשמח שתבררי.לא יודעת פרטים מדויקים.
יכולה לברר, רק אם זה רציני.
מצלמת קנון G7 מארק II במצב מעולה, עברה תיקון נראה לי בעדשה, אבל היא במצב מעולה.אשמח שתבררי.
תודה.
מנסיון אישי עם המצלמה המעולה הזו, כשאנחנו באמת לא מקצועיים ולא מכירים את הפונקציות השונות - התמונות יוצאות מעולות!!!! כאילו צלם צילם. מדהים. מומלץ מאוד.כי הG-7 יותר יקרה וכל עוד את לא יודעת להשתמש בכל הפונקציות הנ"ל חבל על הכסף
גם G9 תמונות ממש חדות וברורות..מנסיון אישי עם המצלמה המעולה הזו, כשאנחנו באמת לא מקצועיים ולא מכירים את הפונקציות השונות - התמונות יוצאות מעולות!!!! כאילו צלם צילם. מדהים. מומלץ מאוד.
הי אני גם מחפשת מצלמהמצלמת קנון G7 מארק II במצב מעולה, עברה תיקון נראה לי בעדשה, אבל היא במצב מעולה.
נמכרת עקב השתדרגות למצלמה מקצועית, אם את בעניין אז עדיף אחרי החג להתקדם עם זה.
היא תמכר בסביבות ה- 1500 - 1800 , לא החליטה סופית עדיין...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: