יש חסד עזרה ב"ב
הערב
כרוב ללא אריזה
בכרוב אין נגיעות בתוך העלים.
לפי הוראות הרב ויא, המקובלות גם על ועדי הכשרות הכי מחמירים, אפשר לאכול כרוב מגידול רגיל לאחר הקפאה, ניקוי ובדיקה כהלכה. (החרקים נמצאים רק בין העלים).
יש חסד עזרה ב"ב
הערב
כרוב ללא אריזה
דוגמא בולטת אצלי לירקות ממש בעייתיים בלי השגחה זו חנות ברחוב רבי עקיבא פינת אדמו"ר מגור. אבל כבר שנים שלא דרכתי שם באזור.תוכלי לשלוח לי פרטים? (אפשר באישי).
דיברתי עכשיו עם מומחה לענייני חרקים, שמכיר היטב את מערכת הכשרות של הרב לנדא.
הוא לא שמע על דבר כזה, שנמכרים בחנויות בהשגחת הרב ירקות עלים ללא אריזה וללא גידול מיוחד.
רבי עקיבא פינת אדמו"ר מגור.
הכוונה לחזו"א פינת האדמו"ר מגור בחנות של מישאלדוגמא בולטת אצלי לירקות ממש בעייתיים בלי השגחה זו חנות ברחוב רבי עקיבא פינת אדמו"ר מגור. אבל כבר שנים שלא דרכתי שם באזור.
בכרובית גם אין בעיה? ראיתי אתמול ביש חסד השומר מגידול רגיל.בכרוב אין נגיעות בתוך העלים.
לפי הוראות הרב ויא, המקובלות גם על ועדי הכשרות הכי מחמירים, אפשר לאכול כרוב מגידול רגיל לאחר הקפאה, ניקוי ובדיקה כהלכה. (החרקים נמצאים רק בין העלים).
בעלי היה משגיח של בד"ץ בשנת שמיטה ואז הוא אמר לי כל ירק / פרי לשטוף חזק עם סבון (לאור הצנזורה אני אכתוב שהערבים לא מבדילים בין שדה לשירותים וד"ל)לא נעים בכלל לפגוש אחד כזה באריזה "סטרילית"
אבל קחי בחשבון, שכל עוד הירקות גדלים באדמה, לכי תדעי מי עוד עלה עליהם...
בררררבעלי היה משגיח של בד"ץ בשנת שמיטה ואז הוא אמר לי כל ירק / פרי לשטוף חזק עם סבון (לאור הצנזורה אני אכתוב שהערבים לא מבדילים בין שדה לשירותים וד"ל)
כנראה באמת שכחתירחובות רבי עקיבא ואדמו"ר מגור לא נפגשים!
בכרובית גם אין בעיה? ראיתי אתמול ביש חסד השומר מגידול רגיל.
אני חושב שלדעת הרב לנדא הבעיה העיקרית היא שאנשים סומכים על חסלט וכו' ללא שטיפההכוונה לחזו"א פינת האדמו"ר מגור בחנות של מישאל
אני לא יודע היום פעם היה בחנויות ירק עם מדבקה בולטת "מגידול רגיל ללא פיקוח לגבי חרקים"
אגב מענין לברר האם זה שהוראות השטיפה של הרב לנדא הם מחמירות עד בלתי אפשריות (מי שיכול לשפשף פטרוזיליה עלה עלה שירים את היד) זה אומר שהוא יותר מחמיר או להיפך שהוא מאשר ירקות עם חרקים שלא יורדים בשטיפה רק בשפשוף-שחלק מההשגחות האחרות פוסלים כאלו ירקות
יש הבדל בין ההוראות של כל ההשגחות שמסתפקות בהשריה ושטיפה להוראות של הרב לנדא שחיבים לשפשף כל עלה משני הצדדיםאני חושב שלדעת הרב לנדא הבעיה העיקרית היא שאנשים סומכים על חסלט וכו' ללא שטיפה
בדיוק כזה היה גם לנו...לכל הסקפטיים...
צפה בקובץ המצורף 439594
צפה בקובץ המצורף 439595
צפה בקובץ המצורף 439596
צפה בקובץ המצורף 439597
נכון חמודים המחושים שלו?? ().
אשמח גם לקבל!בדיוק כזה היה גם לנו...
התקשרתי עכשיו לבד"ץ, ונתנו לי את המספר פלאפון של המשגיח שאחראי על תחום הירקות העליים, כי חשוב מאד לעדכן אותו.
התקשרתי- הוא לא זמין כרגע.
אעדכן
מוזר הדברבדיוק כזה היה גם לנו...
התקשרתי עכשיו לבד"ץ, ונתנו לי את המספר פלאפון של המשגיח שאחראי על תחום הירקות העליים, כי חשוב מאד לעדכן אותו.
התקשרתי- הוא לא זמין כרגע.
אעדכן
עם החברה לא דיברתי, כי זרקתי בשבת את האריזה, כך שאין לי הוכחה.אשמח גם לקבל!
דיברתם עם החברה גם?
המשרד שמעו את התלונה, רשמו, וביקשו שאני אתקשר גם למשגיח בנוסף לזה שהם ידברו איתו.מוזר הדבר
למה לא מעדכנים את המשגיח מהמשרד?
כנראה התכוונה רבי עקיבא וחזון אישרחובות רבי עקיבא ואדמו"ר מגור לא נפגשים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: