אם זה נכון זה אולי לשון הרע.הוצאת שם רע.
אפשר לשאול בלי להזכיר את שם החברה. ראוי יותר. ובפרט לפי הנחיית פרוג...
אם זה נכון זה אולי לשון הרע.הוצאת שם רע.
איזו עוד תגובה רציתם?יש לכם רעיון איך פונים לתנובה בצורה רצינית, שלא אקבל רק תגובה לקונית ופיצוי של 2 גביעי שמנת ?
אשמח מאד לשמוע.
נראה לי שזבוב מת לא יכול לזוזאולי הזבוב נכנס אחרי שפתחת את השמנת
יפה שהיה רק אחד שרוףסבתא שלי ע"ה לפני 60 שנה שלחה לאוסם שהיא קנתה שקדי מרק והיה אחד שרןף, אז הם שלחו לה בדואר שקד מרק אחד חדש....
אמיתי
אפשר להגיד להם שאתם שוקלים לפנות לרשות להגנת הצרכן , בד"כ הם נבהלים מזה ואם זה לא עוזר אפשר באמת לפנות אליהם https://www.gov.il/he/service/filing_a_complaint_to_fair_trade_authorityיש לכם רעיון איך פונים לתנובה בצורה רצינית, שלא אקבל רק תגובה לקונית ופיצוי של 2 גביעי שמנת ?
אשמח מאד לשמוע.
נו, מה רצית? שישלחו במייל? זה היה לפני 60 שנה........סבתא שלי ע"ה לפני 60 שנה שלחה לאוסם שהיא קנתה שקדי מרק והיה אחד שרןף, אז הם שלחו לה בדואר שקד מרק אחד חדש....
אמיתי
אם אתם רוצים פיצוי כספייש לכם רעיון איך פונים לתנובה בצורה רצינית, שלא אקבל רק תגובה לקונית ופיצוי של 2 גביעי שמנת ?
אשמח מאד לשמוע.
לפי ההלכה, אפשר להוציא את הזבוב ולאכול את השמנת...יש לכם רעיון איך פונים לתנובה בצורה רצינית, שלא אקבל רק תגובה לקונית ופיצוי של 2 גביעי שמנת ?
אשמח מאד לשמוע.
וגם עם גוי יגע יהיה בסדרלפי ההלכה, אפשר להוציא את הזבוב ולאכול את השמנת...
זה טווובבבבבבב !! זה אוסם !!סבתא שלי ע"ה לפני 60 שנה שלחה לאוסם שהיא קנתה שקדי מרק והיה אחד שרןף, אז הם שלחו לה בדואר שקד מרק אחד חדש....
אמיתי
אני גיליתי לפני שנה בערך בתוך איגלו קומתיים משהו שחור וארוך, יחסית גדול. נראה חתיכת עובש....עם כל הסיפורים כאן קצת מפחיד לאכול ארטיקים...
אמאללהאני גיליתי לפני שנה בערך בתוך איגלו קומתיים משהו שחור וארוך, יחסית גדול. נראה חתיכת עובש....
שלחו לי פיצוי 2 כרטיסים של תו זהב 10 ש"ח כל כרטיס...
זה המצאה שלכם לקרוא לזה איגלו קומתיים? או שזה עוד הבדל בין בניברקי לירושלמיאני גיליתי לפני שנה בערך בתוך איגלו קומתיים משהו שחור וארוך, יחסית גדול. נראה חתיכת עובש....
שלחו לי פיצוי 2 כרטיסים של תו זהב 10 ש"ח כל כרטיס...
זה המצאה שלכם לקרוא לזה איגלו קומתיים? או שזה עוד הבדל בין בניברקי לירושלמי
שלוקאז איך קוראים לזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: