בית שמשניק
משתמש סופר מקצוען
היה באמת מאד חשוך, וזה היה נראה לי כ13-14 קומות. אבל אם זה שני מפלסים אז מובן.טועה לא יותר גבוה מהבנינים האחרים זה שני מפלסים!
היה באמת מאד חשוך, וזה היה נראה לי כ13-14 קומות. אבל אם זה שני מפלסים אז מובן.טועה לא יותר גבוה מהבנינים האחרים זה שני מפלסים!
??????היכן אפשר לראות את השטחים המועמדים לבתי כנסת ברמה ד’ 4?
היכן אפשר לראות את השטחים המועמדים לבתי כנסת ברמה ד’ 4?
זה לא מחייבמצ"ב
מפה של מה, סתם תרשים של השכונה?אני מחפש מפה מכל השכונות שברמה ד'
שימו לב למרחק הגדול של ד'5 משדרות האמוראים. אם לא ייפתחו שם חנויות, יהיה כמעט בלתי אפשרי לגור שם ללא רכב פרטי.רמה ד כולל 5צפה בקובץ המצורף 1675067
יפתחו חנויות ויהיו אוטובוסיםשימו לב למרחק הגדול של ד'5 משדרות האמוראים. אם לא ייפתחו שם חנויות, יהיה כמעט בלתי אפשרי לגור שם ללא רכב פרטי.
לפי התוכנית המקורית (שנת 1995) הרי השדרה המרכזית תוכננה להיכנס עד ד5 ושם לצאת לכביש 375שימו לב למרחק הגדול של ד'5 משדרות האמוראים.
זה מגיע לדרום (מה שנקרא היום) ד'4 אבל לא לד'5. היציאה לכביש 375 קיימת היום קצת יותר מזרחה דרך כביש 5 (זכריה הנביא). לפי התכנית הזו לא נראה שהרחוב הראשי של רמה ד' היה אמור להיות שדרה מרכזית. ובהתאם רמה א' הייתה יותר מרכזית.לפי התוכנית המקורית (שנת 1995) הרי השדרה המרכזית תוכננה להיכנס עד ד5 ושם לצאת לכביש 375
יש באתר העירייה מפה חדשה עם כל השכונות מעודכן לעכשיו
GISNET V5 By Complot - בית שמש
v5.gis-net.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: