לאיזה תבנית זה יתאים? וכמה זמן אפיה?פ
אפשר
אפיה ארוכה יותר כמובן
תודה רבה!
לאיזה תבנית זה יתאים? וכמה זמן אפיה?פ
אפשר
אפיה ארוכה יותר כמובן
אוי אוי אויתודה!
לא חסר במתכון השוקולד צ'יפס
מקווה שהוא לא נעלב
זהו, הוא נרגעאוי אוי אוי
מסכן
צודקת
הולכת להציל את חרפתו
החשש לשי הוא שידבק לעטרות ניר@ה. בקר את מוכשרת ומשמחת לבבות
יש אפשרות לעשות בתבנית שקעים ברזל עם עטרות נייר ?
נראה טוב , זה כמות שיצאה לך?טוב תקשיבו, עשיתי את זה עכשיו
אמאלה ואבאלה כמה שזה יצא טעיםםםםם
אבל היה צריך יותר מ 15 דק אפיה
אחרי 15 דק חילצתי מהתבניות וראיתי שהבסיס לא מספיק מוכן אז אפיתי עוד מחוץ לתבנית ויצא מדהים
מצרפת תמונה
החתוך- מפונצ'ר, כשחילצתי אותו מהתבנית נפל והתרסק, אבל עדיין טעיםםם
תודה @ה. בקר אין על המתכונים שלך!
צפה בקובץ המצורף 1578392צפה בקובץ המצורף 1578393צפה בקובץ המצורף 1578395
לא.נראה טוב , זה כמות שיצאה לך?
וואו נראה פצצה.מתכון
נצטרך תבנית שקעים קטנים.
אפשר סיליקון
או חד פעמי
לא כדאי מתכת יצוקה כי יהיה קצת קשה לחלץ את הקעריות.
לבצק השוקולד צ'יפס:
2 ביצים
1/2 כוס סוכר לבן
1/2 כוס סוכר חום
3/4 כוס שמן
1/2 כוס חמאת בוטנים קראנצ'ית [עם שברי בוטנים]
1 כפית סודה לשתיה
2 ו 3/4 כוסות קמח
1.5 כוסות שוקולד צ'יפס
לבראוניס:
2 ביצים
1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר
1/2 כוס קקאו
3/4 כוס קמח
לציפוי:
150 גרם שוקולד מריר
1 כף שמן
2 כפות חמאת בוטנים
קרוקנט- אופציונאלי
הכנה:
מערבבים בקערה בעזרת כף את כל רכיבי בצק השוקולד צ'יפס
משמנים את שקעי התבנית [רצוי בתרסיס שמן]
יוצרים כדורים קטנים ומניחים בשקעים. בעזרת האצבע יוצרים גומה במרכז הכדור ולוחצים את הצדדים לדפנות השקע עד שמתקבלת צורה של קערה עם שקע למילוי.
כל מכינים את כל הקערות
מכינים בראוניס:
באותה קערה, אין צורך בשטיפה, מערבבים את רכיבי הבראוניס לתערובת אחידה וחלקה
מעבירים לשקית זילוף וממלאים בכל קערה לגובה של כ-2/3 ולא יותר.
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות להתייצבות של הקערות.
מקררים היטב ורק אחר כך מחלצים בזהירות.
מכינים ציפוי:
ממיסים יחד שוקולד, שמן וחמאת בוטנים. טובלים את החלק העליון של כל קערית בשוקולד המומס עם חמאת הבוטנים.
צפה בקובץ המצורף 1577483
אפשר לפזר מעט קרוקנט מעל לציפוי.
צפה בקובץ המצורף 1577482
נראה מעולה!!!טוב תקשיבו, עשיתי את זה עכשיו
אמאלה ואבאלה כמה שזה יצא טעיםםםםם
אבל היה צריך יותר מ 15 דק אפיה
אחרי 15 דק חילצתי מהתבניות וראיתי שהבסיס לא מספיק מוכן אז אפיתי עוד מחוץ לתבנית ויצא מדהים
מצרפת תמונה
החתוך- מפונצ'ר, כשחילצתי אותו מהתבנית נפל והתרסק, אבל עדיין טעיםםם
תודה @ה. בקר אין על המתכונים שלך!
צפה בקובץ המצורף 1578392צפה בקובץ המצורף 1578393צפה בקובץ המצורף 1578395
אפשר אבל צריך שיהיו קשיחים
שוקולד חלבי, שוקולד צ'יפס חלבי;וואו נראה פצצה.
יש לך רעיון איך לעשות את זה בגרסה חלבית?
תודה רבה!אפשר אבל צריך שיהיו קשיחים
שוקולד חלבי, שוקולד צ'יפס חלבי;
אפשר להמיר שמן לחמאה.תודה רבה!
אפשר להחליף את השמן בחמאה או שלא מומלץ?
ואם אני שמה שוקולד חלבי, צריך פחות סוכר?
ילך נגיד 2 שכבות בתבנית תנור?
ניסיתם בתבנית?גם לי מתאים כרגע בתבנית.
כןניסיתם בתבנית?
כן@ה. בקר
חמאת בוטנים טבעית רגילה גם בסדר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: