יש לי נתח אנטריקוט גדול
אני רוצה לבשל חלק ממנו לסעודת החג
בדרך כלל יש לי חלקים אחרים שטובים בבישול ארוך
ואז אני מבשלת את כל הנתח
ומקפיאה את היתרה (המבושלת כמובן) בקופסאות קטנות ושומרת לשבתות הבאות (מוציאה קופסא קטנה לכל שבת)
הבנתי וקראתי שלאנטריקוט יש צורות הכנה אחרות
השאלה היא - מה מתוכן תאפשר לי להקפיא את הכמות המיותרת לי לשימוש חוזר?
רוב המתכונים שקראתי לא מומלצים להקפאה.
תודה ענקית לכל העוזרים!
אני רוצה לבשל חלק ממנו לסעודת החג
בדרך כלל יש לי חלקים אחרים שטובים בבישול ארוך
ואז אני מבשלת את כל הנתח
ומקפיאה את היתרה (המבושלת כמובן) בקופסאות קטנות ושומרת לשבתות הבאות (מוציאה קופסא קטנה לכל שבת)
הבנתי וקראתי שלאנטריקוט יש צורות הכנה אחרות
השאלה היא - מה מתוכן תאפשר לי להקפיא את הכמות המיותרת לי לשימוש חוזר?
רוב המתכונים שקראתי לא מומלצים להקפאה.
תודה ענקית לכל העוזרים!