בשרי מעשה באנטריקוט - בעיה, אשמח לפתרונה

פינגווין

משתמש מקצוען
יש לי נתח אנטריקוט גדול
אני רוצה לבשל חלק ממנו לסעודת החג
בדרך כלל יש לי חלקים אחרים שטובים בבישול ארוך
ואז אני מבשלת את כל הנתח
ומקפיאה את היתרה (המבושלת כמובן) בקופסאות קטנות ושומרת לשבתות הבאות (מוציאה קופסא קטנה לכל שבת)
הבנתי וקראתי שלאנטריקוט יש צורות הכנה אחרות
השאלה היא - מה מתוכן תאפשר לי להקפיא את הכמות המיותרת לי לשימוש חוזר?
רוב המתכונים שקראתי לא מומלצים להקפאה.
תודה ענקית לכל העוזרים!
 

יוספי

משתמש צעיר
זה בשר שמאוד רגיש לצליית יתר (ממש לא מתאים לבישול)
הדרך הנכונה להכין (חוץ מסטייקים) זה צלי בתנור, עם מדחום - להכנה מדוייקת
גם חימום שני יכול להרוס את הבשר
מה שנשאר אצלי - פורסים לפרוסות דקיקות ומשתמשים בכריכים (לפסח אפשר לקצוץ ולהוסיף לאיזה סלט כשידרוג)
אופציה אחרת - פרוסות ממש דקות ולחמם ממש בעדינות - רק שלא יהיה קר
אם למישהו יש רעיונות טובים יותר - אשמח גם להחכים
 

פינגווין

משתמש מקצוען
ראיתי מתכונים שכוללים טיגון של קוביות או רצועות
ואז בישול ברוטב
אחרי הבישול, כשהוא ספוג ברוטב, גם לא כדאי להקפיא?
 

יוספי

משתמש צעיר
משער שהמתכונים האלו מדברים על חלק אחר, מה שנקרא אצבעות אנטריקות (או כשזה בלי העצם - רצועות)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה