התוסף שהביאו מקודם(הסגול) כן מראה כמה פעמים פתחו ומתי...אחרי פעם אחת שההודעה נקראה, כלומר אם נקראה פעמיים ומעלה, זה לא נותן לי מעקב אחר פרטי קריאה.
יש תוסף שכן מאפשר המשך מעקב מפורט?
התוסף שהביאו מקודם(הסגול) כן מראה כמה פעמים פתחו ומתי...אחרי פעם אחת שההודעה נקראה, כלומר אם נקראה פעמיים ומעלה, זה לא נותן לי מעקב אחר פרטי קריאה.
יש תוסף שכן מאפשר המשך מעקב מפורט?
הוא מראה כמה פעמים נפתח, וודאי. כתוב open:1/2/3 וכו'. המספר שמופיע זה מספר הפעמים שההודעה נפתחה.דיברתי על הסגול. פעם ראשונה שהוא נפתח אם אני לוחצת על הס]רה הסגולה הוא מביא לי מצד שמאל פרטים מתי נקרא. פעם שניה והלאה אם אני לוחצת על הספרה הסגולה הוא פותח לי את ההודעה
יש אפשרות לדעת גם אם מישהו העביר את ההודעה ששלחתי?יש את זה
Unlimited Email Tracker by Snov.io
Free email tracker for Gmail. Email opens tracking and link clicks statistics for your email messages.chrome.google.com
אתה תקבל התראה כשהוא יפתח את המייל, אבל זה יהיה רשום על מי שאתה שלחת, ע"א שהוא לא פתח.יש אפשרות לדעת גם אם מישהו העביר את ההודעה ששלחתי?
ההשערה היחידה שעולה לי שמי שקיבל את המייל יש לו סינון שהוא לא נטפרי (או נטפרי ברשימה לבנה), והאתר של הוי הירוק פתוח לו בסינון (אולי כי גם הוא משתמש בתוסף) והשני לא...יש לי את שני התוספים גם הסגול וגם הירוק, שלחתי מייל למישהו ואחרי דקה קבלתי עדכון מהירוק שהמייל נפתח ובסגול כתוב לי שזה עדיין לא נפתח איך זה יכול להיות? אולי @תלמידים יודע?
שוב הבעיה חזרה. גם בכרום.תודה רבה!! מבינה שהבעיה אצלי, אז עברתי לכרום ושם אכן יש לי פירוט.
קיץ בריא
שוב פעם זה קרה לייש לי את שני התוספים גם הסגול וגם הירוק, שלחתי מייל למישהו ואחרי דקה קבלתי עדכון מהירוק שהמייל נפתח ובסגול כתוב לי שזה עדיין לא נפתח איך זה יכול להיות? אולי @תלמידים יודע?
אין לי את שני התוספים, אך שאיני יודע.שוב פעם זה קרה לי
האם לכם זה גם קורה לפעמים?
מה זה התוסף הירוק?שוב פעם זה קרה לי
האם לכם זה גם קורה לפעמים?
או המלצה על תוסף אחר?
זה: https://mailtrack.io/en/?utm_source=gmail&utm_medium=signature&utm_campaign=signaturevirality5מה זה התוסף הירוק?
אני חושב שהקושיא הזו תתורץ בקושיא אחרת,יש לי את שני התוספים גם הסגול וגם הירוק, שלחתי מייל למישהו ואחרי דקה קבלתי עדכון מהירוק שהמייל נפתח ובסגול כתוב לי שזה עדיין לא נפתח איך זה יכול להיות? אולי @תלמידים יודע?
מה יש למובייל ?דברי הרב ודברי התלמיד..
זה התוסף שאני משתמש בו הוא מצוין, רק מצריך פעם בחודש לכנס לחשבון באתר (לגירסה החינמית).
יש תוסף נוסף שמונע מכל השאר - שיש להם כל מיני סוגי מעקב, מלראות אם אתה פתחת... (אצרף לינק בהמשך) ואגב לא עוזר במובייל שם יש פתרונות אחרים.
לא כזה מומחה גדול כמו שהתבטאתי שדואר יוצא נהיה יותר מעניין מדואר נכנס...
עריכה:
זה התוסף שחוסם מעקב אחריך - מכל התוספים בשוק:
Trocker
trockerapp.github.io
איזו הקפצה...מה יש למובייל ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: