מושגים שנשגבים מבינתי
אוקיי(בשפת־התכנות, כמובן. לא לנסות בבית...)
הכוונה, כמובן, לכפתור־החיפוש שמוצעת התקנתו באתר - בו נדרש ידע טכני נאות.אוקיי, קבלתי..........
אהההההכוונה, כמובן, לכפתור־החיפוש שמוצעת התקנתו באתר.
את החיפוש שהזנתי בקישור דלעיל יכול כל אחד לבצע, ללא חשש או מאמץ מיוחד.
כדי להתקין כפתור כזה באתר צריך סך הכל ליצור כפתור שיוביל לסקריפט הבאהכוונה, כמובן, לכפתור־החיפוש שמוצעת התקנתו באתר - בו נדרש ידע טכני נאות.
את החיפוש שהזנתי בקישור דלעיל יכול כל אחד לבצע, ללא חשש או מאמץ מיוחד.
[align=left]javascript:function gsearch(){ txt = prompt("הכנס את המילים לחיפוש"); if (txt != null) window.open('https://www.google.com/search?q=site:' + location.hostname + " " + txt);}gsearch();[/align]
אוקי, אז אני אעשה מההתחלה את ההורדה, אז איך בדיוק מתקינים?!אין פה נושא של הדרכה
זה נשמע יותר בעיה מסויימת שיש לך ספציפית בהתקנה
לא אכפת לי לעזור לך אפילו בשליטה מרחוקאוקי, אז אני אעשה מההתחלה את ההורדה, אז איך בדיוק מתקינים?!
כל הסיפור של 'לא לנסות בבית' ו'ידע טכני נאות' הי' בעיקר לתפארת המליצה, אך אם בזכות זה 'זכינו' לסקריפט - כבר לא נורא...כדי להתקין כפתור כזה באתר צריך סך הכל ליצור כפתור שיוביל לסקריפט הבא ואז יהיה כפתור לחיפוש גוגל באתר
הצלחת?זה פתוח בנטפרי?
לא מצליחה להוריד...
הוא עוקב רק על מיילים שנשלחו אחרי שהותקן התוסף.הי, יש מצב שמישהו שולח הסבר קטן על אופן השימוש בתוסף והפעלתו?????????
כבר התקנתי אותו אבל משום מה זה רק כותב לי not tracked.
אוקי, התקנתי אותו מלפני שבועיים בערך והוא כותב לי אותו דבר על המיילים שנשלחו לפני וגם על אלו שאחרי. האם צריך לעשות משהו אחרי ההתקנה?! כי אני רק התקנתי וזהו.הוא עוקב רק על מיילים שנשלחו אחרי שהותקן התוסף.
לא זכור לי.אוקי, התקנתי אותו מלפני שבועיים בערך והוא כותב לי אותו דבר על המיילים שנשלחו לפני וגם על אלו שאחרי. האם צריך לעשות משהו אחרי ההתקנה?! כי אני רק התקנתי וזהו.
אתה יכול לעלות לכאן קישור לאתר שלהם??????????????לא זכור לי.
אולי להכנס עם חשבון גוגל לחשבון באתר שלהם.
גם סימן שאלה אחד היה מספיק.אתה יכול לעלות לכאן קישור לאתר שלהם??????????????
שלח צילום מסך של מייל שאתה שולח,אוקי, התקנתי אותו מלפני שבועיים בערך והוא כותב לי אותו דבר על המיילים שנשלחו לפני וגם על אלו שאחרי. האם צריך לעשות משהו אחרי ההתקנה?! כי אני רק התקנתי וזהו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: