אז אפשר או לאהשאלה אינה איך, השאלה היא האם היא זכאית לפי החוק
תוכלי להסביר איך עושים את זה?לגבי סטטוס לא זמין.
מנסיון, אפשר להגיש שוב, את אותם פרטים בדיוק רק מחשבון משתמש חדש.
במקרה שטפלתי בו - קבלתי אישור כמעט מיד שהצק נשלח, אחרי כמעט חודשיים של סטטוס לא זמין.
לי הוא לא אמר ככה.תוכלי להסביר איך עושים את זה?
ניסיתי והוא אומר ששם המשתמש כבר קיים
כלומר הסושיאל סקיוריטי נמבר כבר פעיל
מה עושים עכשיו?
כן.איזה טופס שלחת? את זה? מה צריך למלאות?
תבדקי קודם בדרכון אמריקאי או מסמך רשמי אחר שהתאריך לידה שם נכון.מישהו!!???
יש מה לעשות?
ואז איך מושכים את זה משם?אכתוב את הניסיון שלי אולי זה יתרום למישהו.
קודם כל אני מגיש דוחות מס כבר כמה שנים ומקבל את הצ'קים בדואר.
הגשתי בקשה למענק כמדומני באפריל. באמצע מאי קיבלתי "מכתב אישי מטראמפ" לגבי סכום המענק שאני אמור לקבל (מבוגר ושני ילדים 2200$). בדקתי באתר והיה כתוב שהכסף נשלח בתחילת מאי.
באתר היה כתוב שלכתובות בינלאומית יכול לקחת עד 9 שבועות להגיע.
בינתיים פתחתי חשבון ב TD Ameritrade שזה חשבון בבנק השקעות שאין בו שום עלויות שוטפות (אין דמי פתיחת חשבון, ניהול חשבון, ואין מינימום שצריך להחזיק בחשבון. גם אין עמלות בקניית או מכירת ניירות ערך).
לפני כשבוע נכנסתי שוב לאתר הIRS ועדכנתי את פרטי החשבון בנק הנ"ל, ובתוך כמה ימים הכסף נכנס לחשבון.
אפשר לעשות העברה לבנק בארץ. כנראה יש עמלות, אבל גם להפקיד צ'ק אמריקאי בבנק ישראלי יש עמלות גבוהות.ואז איך מושכים את זה משם?
ההעברה עולה סכום משמעותי?
ואם אפשר לקבל קישור איך פותחים חשבון כזה בארה"ב?
מדוע אני לא קבלתי מכתב אישי מטראמפ???הגשתי בקשה למענק כמדומני באפריל. באמצע מאי קיבלתי "מכתב אישי מטראמפ" לגבי סכום המענק שאני אמור לקבל (מבוגר ושני ילדים 2200$). בדקתי באתר והיה כתוב שהכסף נשלח בתחילת מאי.
כוונתי בהומור, מבחינת ההתרגשות ש
מה זה הטעות עם התלויים?אני ניסיתי ולא הצלחתי
עשיתי טעות עם ה"תלויים"
אין לזה שום פתרון? (לא חייב בדוח)
מה זה הטעות עם התלויים?
לא היו צריכים לסמן בכללומה היו צריכים לסמן?
זה כולל גם מי שאינו מקבל, וגם אלו שעדיין לא סיימו תהליך החלטה לגביהם במקרה שהיה איזה בעיה בטופס.אני היחיד שהסטטוס של התשלום שלי לא זמין או שזה נפוץ? כלומר אני יכול ללמוד מזה משהו?
יש דרך לפתור את זה?
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: