אין לי מושג. אבל לא נראה לי שיש מה להפסיד מלנסות שוב...גם אם עשו טעות בהגשה הראשונה? (תלויים)
אין לי מושג. אבל לא נראה לי שיש מה להפסיד מלנסות שוב...גם אם עשו טעות בהגשה הראשונה? (תלויים)
אין דבר כזהלגבי סטטוס לא זמין.
מנסיון, אפשר להגיש שוב, את אותם פרטים בדיוק רק מחשבון משתמש חדש.
במקרה שטפלתי בו - קבלתי אישור כמעט מיד שהצק נשלח, אחרי כמעט חודשיים של סטטוס לא זמין.
עובדה.אין דבר כזה
אם זה אושר, אי אפשר להגיש שוב.
אם הצלחת להגיש שוב, סימן שזה לא עבר פעם ראשונה מאיזה סיבה.
לא הצליחאין לי מושג. אבל לא נראה לי שיש מה להפסיד מלנסות שוב...
אין "הרבה" מזלטובים.עובדה.
קבלתי למייל הרבה מזלטובים על כך שבקשתי התקבלה.
ובאתר של IRS היה סטטוס לא זמין, או כי אין אישור או כי יקח זמן.
הגשנו שוב - בדיוק בדיוק אותו דבר.
והתקבל.
מקרה שקרה. מה לעשות.
התכוונתי בהומור, מבחינת ההתרגשות שלהם והמזלטובים. זה הכל. ברור שהתכוונתי רק למייל אחד.אין "הרבה" מזלטובים.
כלומר הוא פתח עוד חשבון בשביל להגיש את זה עם אותם פרטים?בסופו של דבר בקשתי ממי שהגשתי בשבילו להיות איתי און ליין בטלפון, הפרטים שאני הגשתי היו מולי, הוא פתח חשבון אחר ומילא בדיוק את אותם הדברים לפי ההנחיה שלי.
הלואי שאני טועה. באמת אשמח לגלות שאני טועה.התכוונתי בהומור, מבחינת ההתרגשות שלהם והמזלטובים. זה הכל. ברור שהתכוונתי רק למייל אחד.
אין לי בעיה שתאמרי שאין דבר כזה,
אבל אצלינו זה קרה, ובוודאות.
הגשתי אמנם הרבה בקשות, אבל כל אחת ממיל אחר, מחשבון אחר, כל פעם מגלישה בסתר, כל פעם פתחתי חשבון חדש עם שם משתמש וסיסמא חדשים. [לא ידעתי אפילו שאפשר חמש מאותו מייל...]
בסופו של דבר בקשתי ממי שהגשתי בשבילו להיות איתי און ליין בטלפון, הפרטים שאני הגשתי היו מולי, הוא פתח חשבון אחר ומילא בדיוק את אותם הדברים לפי ההנחיה שלי.
מי שרוצה לנסות, בהצלחה. הלוואי שיעזור למישהו.
אני ניסיתי ולא הצלחתיהלואי שאני טועה. באמת אשמח לגלות שאני טועה.
אם יש פה עוד מישהו שהצליח להגיש שוב מתוך חשבון אחר, אשמח לשמוע.
מישהו!!???משום מה החזירו לי שהתאריך לידה של הבת שלי לא נכון
מישהו יודע מה עושים!!??????
שלח לי לפרטימישהו!!???
יש מה לעשות?
אני לא יכולהשלח לי לפרטי
שלח לי למיי'אני לא יכולה
נכתב כאן בעבר שיש להגיש דו"ח בסוף שנת המס 2020 למרות שלא חייבים, ואז נקבל רטרואקטיבית, מקווה שזה נכון כי גם אני טעיתי כמוךלא הצליח
אין שום פתרון לבעיה הזו??
אני מניח שלא לחצתם על הקישור, כי אם כן לא הייתם שואלים השאלה הזו.אז מה זה קשור? שאלו פה לגבי אלה שעדיין מופיע אצלם סטטוס לא זמין.
מתי הם עדכנו את התאריך אצלך?
אגב, ה-IRS לא שולחת כלום במייל.
מישהו יכול להעלות קישור איפה אני בודקת מה הסטטוס שלי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: