יש שם אפשרות לנציגים שמבינים עברית?
יש שם אפשרות לנציגים שמבינים עברית?
כמובן שלא. צריך לדבר באנגלית ולהסביר בצורה פשוטה שזה לא הגיע והמכתב של טראמפ כן הגיע... וזהויש שם אפשרות לנציגים שמבינים עברית?
עקרונית זה ממש לא נכון, יש להם בדרך כלל מתרגמים לכמה שפות כולל עברית. רק במצב שאנו נמצאים בו אתם צודקים מכיון שהם לא עובדים כרגיל, והרבה עובדים מהבית, לכן הם לא מספקים השירות הזה.כמובן שלא. צריך לדבר באנגלית
קצת סדר בדברים:
המענק מוענק לאזרחי ארה"ב ללא קשר למקום המגורים. זאת אומרת שגם אלו שגרים בארץ זכאים לקבל את המענק.
לא חייבים להגיש דוח כל שנה כדי להיות זכאים למענק במקרים מסויימים.
בניגוד לכספים שאפשר לקבל כל שנה, למענק הזה זכאים גם אלו שאינם עובדים כולל תלמידי ישיבות ואברכי כולל.
סכומי המענק:
עד גיל 17 - 500 דולר
מעל גיל 17 - 1200 דולר
[/QU
אברך כולל שיש לו אזרחות ולאשתו אין
יכול ליצור בעיות עם רשויות המס שם?
(לא מצהיר הון )
זה לא הסטטוסיש למישהו מושג מה הסיפור ?
זה הסטטוס שלי:
...
נכון להיום, ה13.07.2020
אז כאן בשורה טובה (אצלי) חלקית.אני התקשרתי היום לאותו מספר שפרסם למעלה 1-800-9199835 (אגב הם אומרים שם שזה פתוח מ-7:00 עד 7:00 שעון ארצות הברית, בפועל הם לא ענו לי בשעה שבע רק אחרי השעה שמונה בבוקר).
למי שלא עוקב, אני נמצא במצב כמו שלכם, כמו שתיארתי כמה פעמים למעלה. ססטוס לא זמין.
הם אמרו לי, שהם רואים הטופס שלי, וזה נמצא במחלקה של 'בעיות' - בא נקרא לזה כך. כי כנראה שמתי שם איזה נתון שגוי.
בכל מקרה היא 'הבטיחה' לי שהכסף יגיע, רק מכיון שזה באותה מחלקה, הכל לוקח הרבה יותר זמן. שאני ימתין בסבלנות וזה יגיע.
ונזכה ונחיה ונראה... בד בבד נחכה שמשיח יקדים ויבא...
אבל האמת, שלא קבלתי שום הודעה מהם במייל.Payment Status
We scheduled your payment to be deposited on July 09, 2020 to the bank account below.
Bank Account Number: ************7808
If you don't see your payment credited to your account, check with your bank to verify they received it. We will mail you a letter with additional information on this payment.
If you need additional help, please visit our Frequently Asked Questions page.
לא בהכרחאם הסטטוס אינו זמין, זה בטוח שלא מקבלים?
ממש לא, אם אתם עוקבים אחרי האשכול, אתם יכולים לראות שהרבה היו ב'ססטוס לא זמין' ואני בתוכם, ואח"כ קבלו (ואני בתוכם).אם הסטטוס אינו זמין, זה בטוח שלא מקבלים?
ועדיין רשום אצלך "סטטוס לא זמין"? גם עכשיו?ממש לא, אם אתם עוקבים אחרי האשכול, אתם יכולים לראות שהרבה היו ב'ססטוס לא זמין' ואני בתוכם, ואח"כ קבלו (ואני בתוכם).
קודם כל, אין צורך לבדוק כל יום מחדש. כי הם מעדכנים את המערכת רק פעם בשבוע - בשבת.Payment Status Not Available
We are unable to provide the status of your payment right now because:
- We don't have enough information yet (we're working on this), or
- You're not eligible for a payment.
For more information about why you're receiving this message, see our Frequently Asked Questions.
You can check the application again to see whether there has been an update to your information. Get My Payment data is updated once per day, so there's no need to check back more often.
EXIT
נכון להיום
ועדיין רשום אצלך "סטטוס לא זמין"? גם עכשיו?
("סטטוס לא זמין" רשום אצל כל אחד בשבועיים שלש הראשונים אחרי שמגישים, כי זה לוקח בין 2 ל-3 שבועות עד שזה מתעדכן אצלם.)
אז מה זה קשור? שאלו פה לגבי אלה שעדיין מופיע אצלם סטטוס לא זמין.
גם אם עשו טעות בהגשה הראשונה? (תלויים)לגבי סטטוס לא זמין.
מנסיון, אפשר להגיש שוב, את אותם פרטים בדיוק רק מחשבון משתמש חדש.
במקרה שטפלתי בו - קבלתי אישור כמעט מיד שהצק נשלח, אחרי כמעט חודשיים של סטטוס לא זמין.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: