מענק ארה"ב לאזרחים ישראלים

אדלי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מה המספר שלהם

בינה

משתמש מקצוען
פעמיים ניסיתי להגיש וכל פעם כותב שהתאריך לידה לא נכון.
יש למישהו מושג למה?

כלי יקר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
אני כותבת מספר טלפון והוא כותב לי משהו באנגלית שזה לא מתאים לאזור...?

בינה

משתמש מקצוען
לא, התייאשתי.

יש לכם איך לעזור לי?
מנסה להגיש לעוד מישהו ושוב כותב שגיאה:
א-תיקים יקרים: הזן לקוח פרטי תשלום:

לא יכולנו לקבל את הלא-תיקים שלך: הזן את החזרת פרטי התשלום בגלל השגיאות המפורטות להלן.

מזהה ההגשה שלך הוא: XXXXXXXXXXX

כדי לפתור שגיאה זו בקר בכתובת https: //www.freefilefillablefo rms.com/#/fd/eip.rejection. שאלות נפוצות ולהשתמש בקוד השגיאה למטה כדי לקבוע את המשך שלך. אם אינך מצליח לפתור את השגיאות, אתה יכול להדפיס ולהגיש את החזר המס שלך למס הכנסה בדואר. הנה השגיאות שלך:

Then sign in to your Non-Filers: Enter Payment Info account at https://www.freefilefillableforms.com/#/fd/EconomicImpactPayment Fix your error(s) and submit your return again. Be sure to re-enter the date in the Step 2 tab of Non-Filers: Enter Payment Info.

Issue : Business Rule IND-524 - If 'PINTypeCd' in the Return Header has the value "Self-Select On-Line" and the filing status of the return is not married filing jointly, then 'PrimaryBirthDt' in the Return Header must match the e-File database.

The following information may help you determine the form at issue:
Field/Xpath: /efile:Return/efile:ReturnHeader/efile:Filer[1]/efile:primarySSN

חני25

משתמש צעיר
יודעת, הגשתי כבר בקשה אחת והצלחתי, משום מה 2 בקשות הסתבכו לי :(
אם את בטוחה שעשית הכל טוב, אז פשוט תרימי טלפון ל-Social security department
צריך שיהיה בעל הכרטיס עצמו, הם לא ישתפו פרטים עם מישהו אחר. אבל אפשר גם להעלות אותו על הקו, ושהוא יגיד להם שהוא מוכן שישתפו את הפרטים שלו איתך.

הני מושקוביץ

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
קיבלתי צ'ק!!!
בעזרתה של הניקית @בינה ;)

השלב הבא, מישהו יודע איך פודים?

אולי מעניין אותך גם...