כל מי שרשום לו 4 במאי לא קיבל. אני בתוכם. לא ברור מה הסיפורכתוב לי באתר של i.r.s ששלחו לי את הצ'ק בתאריך 04 במאי.
ועדיין לא קיבלתי את זה.
ידוע לי על כמה וכמה ששלחו להם ב-15 במאי וכבר קיבלו את זה.
יכול להיות כזה דבר??
או שאני צריך לחשוש שקרה משהו לצ'ק?....
גם אני לא קיבלתי כבר חשבתי שמישהו מהדואר שם את עינו על זה.כל מי שרשום לו 4 במאי לא קיבל. אני בתוכם. לא ברור מה הסיפור
שמעתי מכמה של 4 במאי שלא קיבלו. ה 15 קיבלוגם אני לא קיבלתי כבר חשבתי שמישהו מהדואר שם את עינו על זה.
ידוע לך על עוד כמה שלא קיבלו והם רשומים ב4 במאי?
אני עשיתי לבערך כעשרים אנשים ולכולם היה כתוב 15 והם קיבלו.שמעתי מכמה של 4 במאי שלא קיבלו. ה 15 קיבלו
תלחצי על delete return, ותחזרי אל הדף הראשי. שם יש להיכנס דרך כפתור העליון Economic impact paymentעד מתי אפשר למלא דוח בקשה למענק?
יתכן שכבר נגמרה האפשרות?
משום מה כשאני מאה למלא הם נותנים טופב 1040 שזה לשכירים שצאיכים לדווח ולא למי שאין לו הכנסות..
מישהו יודע למה??
כל ה 4 לא קיבלו. צריך לעשות תביעה ייצוגיתהאם יש משהו שהצ'ק יצא ב 4 במאי וכבר קיבל?
איפה ה delete ממוקם ?תלחצי על delete return, ותחזרי אל הדף הראשי. שם יש להיכנס דרך כפתור העליון Economic impact payment
סליחה, קודם יש ללחוץ על כפתור Start over, ואז ללחוץ Delete returnאיפה ה delete ממוקם ?
אם כבר הגשתי את ה1040 יש מה לעשות ?סליחה, קודם יש ללחוץ על כפתור Start over, ואז ללחוץ Delete return
מה כתבת שם?אם כבר הגשתי את ה1040 יש מה לעשות ?
מילאתי את הטופס עם 0 הכנסות.מה כתבת שם?
15 קיבלו
לא שמה בודקיםמילאתי את הטופס (לאלו שלא מדווחים) ב22 באפריל.
בסטטוס אני עדיין מקבל את ההודעה
Congratulations, the IRS has accepted your return.
The IRS will process this information and
determine your eligibility for the Economic Impact Payment.
No further action is necessary
יש משהו לעשות?
אתה יכול לפנות אלי במייל observefunding שטרודל ג'ימייל.קוםמילאתי את הטופס עם 0 הכנסות.
סיימתי את התהליך (כולל שליחה).
איפה?לא שמה בודקים
יש לבדוק באתר של ה-IRS
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: