גם הרואה חשבון שלי וגם לשון החוק שאין לי זמן לאתר אותו עכשיו.
ושימו לב שהפעם שני המענקים חייבים בביטוח לאומי.
עד עכשיו לא ?
גם הרואה חשבון שלי וגם לשון החוק שאין לי זמן לאתר אותו עכשיו.
ושימו לב שהפעם שני המענקים חייבים בביטוח לאומי.
לא נכוןושימו לב שהפעם שני המענקים חייבים בביטוח לאומי.
של 2021?אם היה לי 0 הכנסות בינואר פברואר
אני זכאית למענק??
2019יש כאן מישהו שיכול להגיד אם זה לפי 2019 או לפי 2020
לא כך היה כתוב בהודעה לפני הגשת הבקשה איך אתה יודע שזה לא השתנה?לא נכון
רק המענק של ההוצאות
המענק סיוע הוא כמו פעמים קודמות לא חייב בביטו"ל
בחישוב "בגדול" מלמעלה,גם לי אותו דבר חתכו יותר מחצי את סכום הסיוע [לא סכום ההוצאות] מוזר מאד זה נשמע כאילו מחשבים לפי שנת 2020 את סכום המענק שאז היה הכנסות פחותות וממילא גם הסיוע פחות? אם כי זה לא הגיוני
כנראה שזה באמת מה שהיה.בחישוב "בגדול" מלמעלה,
עושה לי הרושם שב-2020 הם חישבו באמת לפי הגבוה מבין 2018 ו 2019, ועכשיו הם חישבו לפי 2019.
ב 2018 עבדתי כל השנה כעצמאי. ב 2019 עבדתי בחצי השני של השנה גם כשכיר - מה שגרם לי "להוריד פרופיל" בעסק העצמאי וממילא הוריד לי את הממוצע החודשי של העסק.
המספרים מלמעלה נראה לי די הגיוניים שעד עכשיו חישבו לי 70% לפי 2018 והפעם חישבו 70% מ-2019.
כנ"ל לי בשעה האחרונה.המערכת לא שולחת לי קוד במייל להיכנס למרחב האישי.
מישהו יודע מה ניתן לעשות?
כנ"לגם לי לא שולח קוד
ואז יצטרכו כמובן קוד חדש.כנ"ל
נראה שיש עומס על השרתים של רשות המיסים ולכן הקוד יגיע באיחור של כמה שעות, כדאי לנסות שוב מחר כשהעומס ירד, בהתחלה זה קרה גם באחד מהמענקים הקודמים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: