דוח 2019 חייב להגיש.עוסק פטור יוכל לקבל את המענק גם אם עוד לא הגיש דו"ח שנתי למס הכנסה?
עוסק פטור מדווח פעם בשנה למע"מ ב 31/1. היית צריכה לדווח עד אז או שהיה הארכה עד ה 28/2 , ובדיעבד גם עכשיו להזדרז לדווח.למה כתבו לי שעדיין לא דיווחתי למע"מ ולכן אני לא יכולה לקבל עדיין? אני עוסק פטור (על 2019 דיווחתי)
גם לי חתכו חצי.בחישוב "בגדול" מלמעלה,
עושה לי הרושם שב-2020 הם חישבו באמת לפי הגבוה מבין 2018 ו 2019, ועכשיו הם חישבו לפי 2019.
ב 2018 עבדתי כל השנה כעצמאי. ב 2019 עבדתי בחצי השני של השנה גם כשכיר - מה שגרם לי "להוריד פרופיל" בעסק העצמאי וממילא הוריד לי את הממוצע החודשי של העסק.
המספרים מלמעלה נראים לי די הגיוניים שעד עכשיו חישבו לי 70% לפי 2018 והפעם חישבו 70% מ-2019.
זאת שאלה טובה כי בעיקרון כן אישרו כפל מענקים.@יהודה מילר
בינואר פברואר 2020 הייתי בחל"ד זה אומר שאין לי זכאות?
לכאורה אתה מפסיד.אולי מישהו יודע.
קבלתי בינואר סכום גדול וחד פעמי לרכישת ציוד לעסק, ונתתי קבלה.
הוצאתי את כל הסכום לציוד.
אני מפסיד את המענקים של ינואר פברואר?
תודה שהבאת את הלינק!לכל השואלים אם זה לפי שנת 2019 או לפי שנת 2020
להלן המקור החוקי -
https://www.gov.il/he/departments/publications/reports/pa020320-2
(שימו לב בפסקה האחרונה רשום בפירוש לפי שנת 2019!)
כמו"כ השינוי והקיצוץ במענקים זה בגלל החישוב היותר מדוייק שהם עשו הפעם בהשוואה .
ז"א הפעם הייתם חייבים להזין את נתוני ההכנסות של ינואר ופברואר ואז ההשוואה נעשית באופן מיידי ולפי זה חישוב גובה המענק.
תקראי בעיון -בינואר פברואר 2020 הייתי בחל"ד זה אומר שאין לי זכאות?
זה מתייחס לשנת הבסיס.תקראי בעיון -
יישום התקנות לבחינת זכאות לתשלום מענקי סיוע למי ששהה בחופשת לידה והורות ולמשרתים במילואים
באתר תוכלו למצוא מידע ממשלתי ולבצע פעולות מול הממשלה באמצעות האינטרנט.www.gov.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: