כןאתה מדבר על אזור חתם סופר-בית ישראל?
דובר עם השר על הבעיות שיש שם
כמו כן כרגע המועצה לא מקדמת תב"ע של חברת כוכב השומרון לעוד 300 יחי"ד עד שלא יסודר הבעיות שם
עולה כמיליון ש"ח פלוס מינוסאם כן זו עבודת ניירת, לא?
כןאתה מדבר על אזור חתם סופר-בית ישראל?
עולה כמיליון ש"ח פלוס מינוסאם כן זו עבודת ניירת, לא?
נו מצוין! אם לא בממשלה הזאת אז מתי? שמח לשמוע שדיברו איתו על זה.עולה כמיליון ש"ח פלוס מינוס
איזה ציבורים חסר?האם לקראת שנת הלימודים הבאה הולכים להיפתח מוסדות נוספים שיתאימו לעוד ציבורים ?
הציבור הליטאי כ"כ קטן שאין למי לפתוחליטאים? לא ידוע לי
יש בי״ס באידיש לא סלונים(סלונים עקרונית לא אידיש)הציבור הליטאי כ"כ קטן שאין למי לפתוח
אם יפתחו בי"ס באידיש לא סלונים זה יהיה טוב, אבל בינתיים המשפחות האלו צעירות ממש רובן המוחלט
טוב לדעת, הבת שלי הגדולה בת שנה ו8 ככה שאני לא כ"כ מעודכנתיש בי״ס באידיש לא סלונים(סלונים עקרונית לא אידיש)
שנה הבאה עד כיתה ב׳
ויפתחו לפי הרישום - גם כיתות גבוהות יותר
עריכה, אני מבינה את הבלבול מההודעה הקודמת שלי
הכוונה שלי היתה שיש שני מוסדות חסידיים
סלונים שהוא בעברית, וחוץ ממנו אידיש - כלל חסידי
גם אני זכיתי בהגרלה הזאת, אשמח לקבל יותר פרטים על הפרוייקט אם יש לכם תודה.מי שאני רשמתי
זכה בעמנואל
בהגרלה 2235
הקבלן נקרא בנית ארץ ישראל
אשמח לשמוע מהמבינים
יש לכם מושג מי הקבלן הזה
מה הוותק שלו?
והאם הוא קבלן טוב ואמין?
הלחצים מופעלים על חברת ערים על ידי משרד השיכון בראשות הרב גולדקנופף שיחד עם ראש המועצה הגוראי מקווים לסיים את הסאגה מיד אחרי החגיםמה שיעצור את התהליך? וההתקדמות?
מה זה אומר?מדברים לקראת סוף השנה הלועזית להוציא היתרי בניה הראשונים
כרגע יש שם ויכוחים בין חברת ערים המפתחת את המגרשים עבור משרד השיכון מול המועצה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: